Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x11 - Felismerés

2007. május 10. 07:52 - sixx

Onnan folytatjuk, ahol az előző rész végén abbahagytuk: Sylar a Szemüveges Ember fogságában, Emo megmentette Clairemackót, Hiro visszatért múltbeli küldetéséből, Niki/Jessica tudathasad és férjére lő. Clairemackó hótt véresen ér haza apu társaságában, és itt az ideje egy kis beszélgetésnek, mert hát ezek a dolgok nem normálisak. Kiderül, hogy a Szemüveges Ember már régen tudott mindenről, és csak azért nem mondta el Clairemackónak, hogy megvédje a világtól meg úgy egyébként mindenkitől. Izé, minek is? A csaj sebezhetetlen, vagy nem? Eh, mindegy.

Matt kinevezett FBI-ügynök a szőke igazi ügynökkel nyomoz az iskolai vérengzés után, és úgy sejti, hogy Sylar a füves dombon járt, vérnyom van arra, stb. Mattnek kurvára fájhat a feje, met úgy kapkodja a gyógyszert, mint én szoktam egy-egy győztes Liverpool meccs hajnalán. Irány Emo, majd ő megmondja.

Tovább
komment

Hogy volt: Alias 3x18 - A leleplezés

2007. május 10. 00:15 - sixx

Hejj, de sokat sejtető cím, leleplezünk valakit, hátha a fogtechnikusi szakma megcsúfolását jelentő műfogsor tulajdonosát, de az is lehet, hogy Arvinbácsi kilengését a Szökés alelnöknőjével, ez az Alias, itt minden előfordulhat. Arvinnal nyitunk, aki egy helyes kis papucsban, és kínai mintára szabott rabruhában kesereg, hogy pont azért rejtették el annak idején a dobozt, hogy a "szív" ne kerüljön illetéktelenek kezébe. A cucc valami másik Rambaldi miskulanciát működtet, amivel az öreg olasz majd üzen a múltból.

Miközben megy narráció, látjuk, ahogy Sark és újdonsült Szadista Állat Tábornok haverja kinyitja a dobozt, beteszi a nagyon gagyi szívet a másik izébe, az meg beindul, csörög-csattog, és teleír egy lapot. Vajh mi lehet rajta? Az Utazó nevű fegyver használati utasítása? Majd kiderül. Vagy nem. Arvin közben az utolsó szalmaszálba (Kémfater) kapaszkodik, mert ki akarják végezni. Life's a bitch, Arvin.

Tovább
komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x17 - A nagy nap 2

2007. május 09. 01:00 - sixx

Ott hagytuk abba, hogy Minnesotában valami nem stimmel, a Santos-stáb túlvan az Elemi ösztön kampányverzióján, és Annabeth rátalál az eszméletlen Leora. A folytatásban Ohio állammal sem kerek valami, ettől Josh vérnyomása a szokásos fölé emelkedik, ráadásul a Foo Fighters húzza a fülébe a dolgot a főhadiszálláson - nem lehet egyszerű egy kampányfőnök élete, az tuti. A másik oldalon Bruno visszaér a főhadiszállásra, és közlik vele, hogy Minnesota Santosé. Egy gonddal kevesebb, de mi van Ohioval?

Most jön az első olyan jelenet, ami Leoval foglalkozik, Josh az esetleges győzelem esetén előadandó beszéd átírásával foglalkozik, és közben telefonon egyeztet Santosszal, amikor megjelenik Donna, és közli vele, hogy mi történt. A két színész, különösen Janel Moloney játéka valami félelmetes ebben a pár perces jelenetben. Ha jól emlékszem Bradley Whitford nyilatkozta később, hogy nagyon nehéz volt úgy felvenni ezeket a dolgokat, hogy ne bőgjék el magukat közben, és ez látszik is. Ez nem művi megrendülés, valós érzéseket kapunk.

Tovább
komment

Hogy volt: Grace klinika 2x22 - A játék neve túlélés

2007. május 08. 23:05 - sixx

A cím eredetiben is majdnem ilyen szar, szóval emiatt most nem háborgunk, de a rész színvonala miatt megint lehet, hiszen három rövid jelenettől eltekintve megint semmi érdekes nem történik benne, Izzie szerelmes Dannybe, Danny szerelmes Izzie-be, George nem tudja, hogy szerelmes-e Meredith-be, Meredith tudja, hogy Shepbe szerelmes, Shep szerelmes Meredith-be, de Addisont kúrja, aki nem szerelmes senkibe, ő csak dugni szeret Sheppel.

Kiderül továbbá, hogy Meredith-nek van egy testvére, mert a fater, aki lelépett, szerzett egy másik csajt magának, és az szült neki egy gyermeket, na ez a tesó. Ettől George kikészül, csak tudnánk, hogy miért. Yang úgy dönt, ha George nem hajlandó kiköltözni a nappalijából szép szóval, akkor terror következik, és pucéron mászkál a lakásban fel s alá, ez minden épeszű embert menekülésre késztet.

George a csöcsös-faros latina dokicsajig szalad, aki lent él a kórház alagsorában, de dugni itt is lehet, s lőn. Közben vannak betegek is, de csak a bajnak, mert törődni kell velük, és ez látszik az egész stábon, menjenek már a vérbe, hadd foglalkozzunk már a magánéletünkkel, aminél kiszámíthatóbbat még Lovas István sem tudna írni, pedig. Az epizód végén Meredith megismerkedik Chris O'Donnellell, aki állítólag jóképű, és párásodást okoz női szemekben. Meredetih nő, tehát párásodik. Folyt. köv. jövő héten.

komment
süti beállítások módosítása