Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x16 - Zsarolás

2007. április 26. 16:14 - sixx

Az előző részben Vaughn elkapta Sarkot, és egy bombagyáros fazonnal is sikerült dűlőre jutni, és Arvinbácsi aszonta, lehet ő KémBarbie apja. A bilincsbe vert Sark lassított felvételével nyitunk, hozzá a zene nem túl sok jót ígér, ki fogja ez rágni magát a vasból, vagy mi? Miközben Syd és Weiss a foglyot várja valahol, Dix családi életet él: mennek a kölkök suliba. Mivel ilyet ritkán mutatnak az Aliasban, és az epizód címe ugye Zsarolás (angolul Taken volt, de az is beszédes), tuti, hogy lesz valami a gyerekekkel.

Sark kihallgatását nem más fogja levezetni, mint Vaughnné apja, akiről most még nem lehet tudni, hogy geciember-e, de én a családi kapcsolatokból kiindulva amondó vagyok, hogy igen. A szőke rettenet közben gazemberkedik a CIA-ban, istenem, de ráférne egy fogorvos Melissa George-ra! Reed szenátor egy unszimpatikus fasz, mellesleg. Kiderül, hogy Sarkot valami "Infernó" kódnevű módszerrel fogják kihallgatni, amitől Vaughnné ideges lesz, nem is kicsit - biztos valami igazságszérumos cuccról van szó.

Tovább
13 komment

Hogy volt: Hősök 1x09 - A diáknap

2007. április 25. 23:00 - sixx

Ezen a héten végre kiderül, hogy Peter megmenti-e a lányt és ezzel a világot is egyben, és Sylar is meglehetősen kellemetlen helyzetbe kerül - de sajnos Mohindert is kapunk, olyan dózisban, ami káros az egészségre. Clairemackó iskolájában nyitunk, ahol a Homecoming nevű éves eseményre készülnek, amit nem lehet istenigazából nagyarítani, mert arról van szó, hogy ilyenkor a suli egykori diákjai hazalátogatnak a suliba, van nagy buli, szeretett igazgatónk, estvánkerál, miazmás. És Clairemackó lesz a királynője a bulinak, mert ezek választanak ilyet is. Na, ez nem tetszik valami rivális pomponlánynak, DRÁMA VAN.

Nathan csak megvette a hiányzó festményt Lindermantól, és nézegetik a vastagszájú csajjal, de nekünk bezzeg nem mutatják meg, csak beszélnek róla, hogy nyomorodnának meg. Nathan leönti az egészet festékkel, mert így Peter (az emofrizurás nyikhaj) nem tudja meg, hogy az ország kétmillió pomponlánya közül pont melyiket is kell megmenteni. Akkor most geci ez a Repülő Ember vagy sem?

Tovább
81 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x16 - A nagy nap I.

2007. április 25. 00:45 - sixx

Hogy az epizód eredeti címe (Election Day) miért nem felelt meg a fordítóknak, rejtély, a sorozatot nem annyira ismerők akár valami szalagavatóra, esküvőre, barmicvóra vagy kivégzésre is gondolhatnak a cím alapján, mert mind jelentős nap, ugyebár. Választunk tehát, két napban, vége a feszültségnek, jövő hétre kiderül, hogy az utolsó 6 részben Santos, vagy Vinick áll-e a középpontban.

A látszólag nyugodt Santos stábbal nyitunk, hét óra múlva nyitnak az urnák, addig már nem nagyon lehet mit csinálni, isznak hát egy szálloda bárjában, és csak remélni tudom, hogy dugás lesz a vége, mert nagyon rájuk férne. Mármint Joshra és Donnára, de lehet Lou-ra is. Szépen párokba rendeződik a kis csapat, csak pont ez a két bolond marad lent a bárban? NE MÁR!!!

Tovább
7 komment

Hogy volt: Grace klinika 2x21 - Babonás nap

2007. április 24. 22:34 - sixx

Babonás nap van a kórházban, mert négy beteg gyors egymásutánban távozik közülünk, és a hullaházból az az infó jön, hogy a babona szerint vagy három, vagy hét halál van, már ha csoportos a téma, ugye. Nem tudom, hogy itthon ezzel hogy vannak az orvosok, meg kéne kérdezni. Mivel négy újabb beteg kerül képbe, lehet izgulni, hogy a faszkalap fejsérült, a jócsaj, vagy a főnök AA támogatója mondja-e be az unalmast, mivel a negyedik az Danny, a Szívbeteg Ember, akibe Izzie szerelmes, tehát nem halhat meg.

Tovább
17 komment
süti beállítások módosítása