Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Battlestar Galactica 1x09 - Nem mehetsz újra haza!

2007. április 15. 19:57 - sixx

Az előző rész cliffhangere után nyilvánvaló volt, hogy a Starbuck mentőakcióval fogunk leginkább foglalkozni, amiről legyen elég annyi, hogy nem nagyon megy. Hiába keresik, nem leleik, és hosszas vívódás után már Adama is feladni látszik a dolgot, ez egy ilyen sport, mondja az arca, vannak veszteségek és lesznek is - ehhez kell Roslin is, aki rávilágít, hogy 48.000 fontosabb, mint egy, és kész. Persze ne úgy tessék elképzelni, hogy ez az első tíz percben történt, csak zanzásítunk.

A keresett szőkenő mindeközben megküzd a hold cseppet sem emberbarát felszínável, a széllel, ami majdnem egy szakadékba sorolja, és az űrruhájának szakadásaival is, mert az atmoszféra sok mindenben gazdag, csak éppen oxigénben nem. A dolog akkor kezd érdekessé válni, amikor rátalál a lezuhant cylon vadászra, és rádöbben, hogy az nem egy robotrepülő, hanem egy kiborgszerű izé, élőszövet, izmok, belszervek alkotják.

Tovább
17 komment

Hogy volt: Hősök 1x07 - Nincs rejtegetnivaló

2007. április 13. 10:46 - sixx

Höjj, Shaft iz in da house, Richard Roundtree alakítja a vastagszájú Simone faterját, akit Peter kezelget, és közben elmeséli neki, hogy ő bizony tud repülni, meg minden. Na persze álom az egész, mert amikor Emo kilép az ablakon, akkor felébred, mert SimoneFater meghalt. Nem akarok itt okoskodni, de Roundtree nem írt volna alá egy ilyen 5 másodperces szerepre, szóval látjuk majd még a sorozatban.

ClaireMackó visszakapja az önpusztításról szóló kazettát, ami így is galibát okoz , mert a Kíváncsi Tesó megnézi, és olyannyira kiakad, hogy frankón megtűzőgépezi a csaj kezét, hogy bizonyítékra leljen. Vágnám pofán úgy, hogy csattanna. Kergetőzés, fenyegetés, el ne merd mondani, mert megöllek, stb. Niki magához tér, és gyermeke után koslat, eh, de kár, hogy ilyen szar színész ez az Ali Larter, nem hiszem el neki, hogy aggódik, és azt sem, amikor kétségbeesve Ikint szólítja, erőltetett az egész. Pedig jócsaj.

Tovább
54 komment

Hogy volt: Alias 3x14 - Váratlan támadás

2007. április 12. 14:45 - sixx

Az előző részben Arvin bácsi valami titkot emlegetett, lehet reménykedni, hogy fény derül a dologra (muhaha, én kis naiv). A Vaughn házaspárral nyitunk, Michael rálelt az apuka órájára, és azt nézegeti, finom hegedűfutamok a háttérben, biztos lesz valami jelentősége a vekkernek. Mashall a gyerek képét mutogatja a kollégáknak, az Alias az ilyen békés jelenetekből szokott 3 mp alatt totál eszeveszett eksönbe átalakulni, mi lesz már? 

Eligazítunk, egy radikális terrorista szervezet valami plazma izét szerzett magának, ami nem jó, sőt. Ha felrobban, akkor minden összedől, Armaggedon, tömeghalál, stb. Hálistennek megvan a cucc, valahol Vancouverben nyomára is lehet bukkanni, de Marshall nem tud betörni a rendszerbe (van még ilyen a világon?), így menni kell, személyesen. Syd és Vaughn balra el, Vaughnné - aki ugye Tarantino nője - meg féltékenykedik, ki kéne verni a műfogsorát hamar, mert kiégeti a szemem. Hoppácsak, Dix bejelenti, hogy áruló van az ügynökségben, KémFater majd kideríti, muhaha, szarban vagy, szőkecsaj!

Tovább
8 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x14 - Zsarolni, vagy nem zsarolni?

2007. április 12. 11:38 - sixx

Hogy ez a magyar cím kinek a fejéből pattant ki, meg nem mondhatom, eredetileg "Még két hét" volt a cím, ez miért nem volt jó? Vinickkel kezdünk, a folyamatos kampány kezdi kikészíteni, nem is lehet könnyű naponta 500 emberrel kezet fogni. A szenátornak eltört az ujja, de a sajtó miatt nem akar elmenni orvoshoz, a stáb egy levehető gipszet javasol neki.

Josh pörög, mint a búgócsiga, és Tobyval egyeztet, aki "Bob" álnéven telefonál neki, ezt én nagyon viccesnek tartom. Toby azt javasolja a kialvatlan kapmányfőnöknek, hogy menjenek Kaliforniába, mert csak így nyerhetik meg a választást. Vinick új kampánystratégája belefingott a nulláslisztbe a tévében, amikor bejelentette, hogy a republikánus jelölt ellenzi az azonos neműek házasságát - nem mintha nem ellenezné, csak éppen kimondani nem szeretné, mert ezzel szavazatokat veszít.

Tovább
4 komment

Hogy volt: Grace klinika 2x19 - Miért pont én?

2007. április 10. 23:05 - sixx

Sírós rész volt ez is, kín az ilyet végigszenvedni a férfinépnek. George és Meredith dugott egyet, de a csaj közben sírt, George meg szarul érezte magát. Másnap Meredith is szarul érezte magát, és kis csapat testületileg lecseszte, hogy ezt azért csak nem kellett volna. Alex azt hiszi, hogy Izzie a nője lesz, de megjön Danny, a Szívbeteg Ember, akibe Izzie nagyon szerelmes, és ezért Alexet a sutba dobja. Nem sajnáljuk, csak mondjuk.

George megismerkedik egy darababb latin szépséggel, mi is tudjuk, hogy a csaja lesz, a csaj is tudja, csak George faszoskodik egy kicsit. Addisonnak női baja van, csalánkiütés van a hogyishívjákján. Nem mutatják, nyugi, csak Bailey látja. Sheperd ezen röhög. Mi nem, mert erőltetett és szar az egész. George kiköltözik a lotyóktól és beköltözik Burke lakásába, átmenetileg. Christina ideges. Jövő héten hátha történik is valami.

16 komment

Hogy volt: Battlestar Galactica 1x08 - A bűntudat

2007. április 09. 19:38 - sixx

Egy kis macsós örömködéssel nyitunk: a flotta újabb Top Gunt avat az 1000. sikeres leszállást követően, de nem sokáig örülhetnek, mert egy figyelmetlenségnek köszönhetően Flat Top pilóta eltávozik az élők sorából 12 másik pilóta társaságában. Tanulság: tessen odafigyelni. Kár, hogy a balesetre már korábban felhívják a figyelmünket mindenféle közeliekkel, EZ FOG MEGLAZULNI, ÉS FELROBBANNI, TESSÉK FIGYELNI.

Fogynak a pilóták, és ez ugye később még probléma lehet - még ha van is elegendő vadászgép, nincs aki repülje őket. Starbuck visszaemlékszik arra, amikor a szárnyai alá vette Adama kisebbik fiát, ez egy ilyen flashbackes epizód lesz, úgy látszik, de mi inkább a jelennel foglalkozunk. Az öreg próbál lelket önteni a pilótákba, nem sikerül valami jól.

Tovább
2 komment
süti beállítások módosítása