Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Hősök 1x05 - Hiro-k

2007. március 29. 22:10 - sixx

Ez a cím iszonyatosan néz ki magyarul, de ez van. Gyors helyzetjelentés a végekről: Peter időben és térben megfagyva a metróban JövőHiróval társalog, Clairemackó a suli bikáját vezette bele egy betonfalba 160-nal, Nathan és Niki/Ikin poszkuitális nyáladzását a Szemüveges Ember és a Néma lesi, Parkman közrendőr meg sehol, utoljára egy ágyhoz kötözve láttuk.

JövőHiro üzenettel érkezett: Peter megmentheti a világot, ha megmenti a pomponlányt, a sorozat egyik szlogenje lett ez a sor (Save the cheerleader, save the world), magyarul nem üt akkorát, de elmegy. A lánynak életben kell maradnia, és Isaac majd tudja, meg minden. Igen, nekünk is zavaros, Peternek még inkább, különösen a "majd ha hívlak, mondd meg, hol találkozzunk" utasítás.

Tovább
59 komment

Hogy volt: Alias 3x12 - Ellenséges területen

2007. március 29. 00:35 - sixx

A múlt héten kiderült, hogy Vaughnnénál nagyobb geci a földön nincs, az ellenséggel kokettál és nekik bérgyilkol, halál a ribancra! Koreában kezdünk, északon, ahol kommunista ifjak harcolnak, és ahol Syd és Vaughn szvetterben smárol egy koszos cellában, cool. Miközben a kivégzésükre vezetik őket, Syd nagyon megnéz magának valamit, lényeges lehet még ez a csávó. Amikor eldördülnek a gépfegyverek, kiírják: 72 órával ezelőtt, flesbekkelünk.

Eligazitunk, Dix közli, hogy egy főember a Társaság kötelékéből át akar állni, és valami bankszámlaszámba rejtett titkos üzenettel jelezte mindezt, Vaughnné meg csak néz immáron gyanúsan, Melissa George, kedvesen, ki kéne rúgni a fogtechnikusodat, mert ez a fogsor mindenre alkalmas, csak arra nem, amire eredetileg szánták. A dezertőrrel Észak-koreában kell találkozni, Syd és Vaughn tehát így került szarba.

Tovább
6 komment

Hogy volt: Az elnök emberei 7x12 - Nukleáris baleset

2007. március 28. 12:30 - sixx

Az Elnök embereire egy-két alkalomtól eltekintve soha nem volt jellemző a cliffhangeres befejezés, de  az előző epizód pont ilyenre sikeredett, és a folytatást látva van egy olyan érzésem, hogy a 11. epizód csak arra kellett, hogy ezt felvezesse. Nukleáris katasztrófa fenyeget, Kalifornia végveszélyben, jaj most mi lesz? Mi lenne, hívjuk az elnököt, oszt majd ő megoldja. CJ tájékoztat, leolvadhat a mag, mert mittudomén, nagyon szar a helyzet, na.

Miközben Santos és Santosné fiataloknak tart kampánybeszédet és mond vicceseket, Josh és Donna is tájékozódik a fenyegető veszélyről, és az ország másik végében megszólal Bruno telefonja is, azaz mindenki képben van. Vinick majd összeszarja magát, hiszen a San Andreo-i erőművet ő vitte át a megfelelő bizottságoknál, "nyomást gyakorolt" ahol kellett, nesze neked politika.

Tovább
3 komment

Hogy volt: Grace klinika 2x17 - Pengeélen

2007. március 28. 00:45 - sixx

A múlt heti agyondícsért rész folytatása ez kérem szépen, ott áll a csaj a faszi mellett, keze a mellében, benne a bomba, de sajnos megy alatta fasz narrátorszöveg, ami a sorozat egyik védjegye, de engem pont ezek a banális megmondásokkal kergetnek a sírba, kussoljá' má' Meredith! Hannah eltűnt, Alex és Izzie dugnak, Bailey nem szül, Sheperd műt, minden maradt a régiben.

Burke és Shep kitárgyalják, hogy kinek a munkája szarabb, majd Burke kitessékeli Christinát a műtőből, mert bőven elég, ha hárman (ő, Mere, meg a tűzszerésznek álcázott Kyle Chandler) robbannak fel, amire ugye jó esély lenne, ha nem Meredith lenne a címszereplő, de mindegy. Christina persze csak Shep műtőjéig jut, az ambíció még ebben a helyzetben is erősebb benne az életösztönnél, Bailey férjét meg kell menteni.

Tovább
18 komment
süti beállítások módosítása