Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Erős hét vérzivatarral

2007. november 18. 08:37 - sixx

Lost ugyan nem volt a Csillag születik miatt (pedig a soron következő epizód az egyik legjobb a harmadik évadban), mégis jutott erre a hétre is epizód-összefoglaló, Dzsekk műtétet vállal be és tojik a Hippokrateszi esküre, Szójer meg jól megdugja Katinkát, akinek fess rendőr volt az ura még a sziget előtti időkben, nahát-nahát, vannak még meglepetések.

Egyre jobban belemerülünk a (képzelt?) magyar alvilágba, ahol egy legény van csak a gáton, a kommersz krimisorozatba drámai életet lehelő Buci Bauer, azaz Bordás, a magyar szuperrendőr. Kiricsi kollégánk két hogyvolttal is jelentkezett, itt és itt lehet beleolvasni a magyar 24-ként (hibásan) emlegetett sorozatba. Ha a Tűzvonalban megjelenik DVD-n, egy vásárlója már biztos lesz (én). Bruti kollégánk feszegeti a hogyvolt kereteit, és már képaláírásokat is eszkábált a meglehetősen vicces epizód-ismertetőhöz, amitől volt olyan olvasó, aki behányt, de a nagy többség szívesen vette a képregényekből megismert szövegbuborékokat. Ami Jack Bauer éppen aktuális szar napját illeti, egyre kézzelfoghatóbb közelségbe kerül a Los Angelesben felrobbanó atombomba, és Kim is egyre idiótább.

A Grace klinikában tovább sírnak és dugnak, ebben így semmi poén nincs, de Burke remegő kezes szívműtétje igenis az, csak éppen nem a betegnek. Lynett sikerrele üldözte el a rezidens pedofilt a Lila akác közből, a kérdés csak az, hogy ezzel ki járt jobban? Két Dexter ismertetőre is sort kerítettünk, aminek azért lehet nagyon örülni, mert a sorozat készítői kiválóan fokozták a feszültséget és tartották fent az amúgy is magas színvonalat - a finálé méltó befejezése volt az első évadnak. A 11. epziódról itt, az évadzáróról itt lehet olvasni.

A vonzó indiai dokinő faszit akar magának, mégpedig hamarosan (Vészhelyzet 13x06), Syd és KicsiSyd tűzharcba keveredik egy rég nem látott ellennel, és egyikük lőtt sebbel végzi (Alias 4x07), Billy Walsh megrendezi azt a filmet, ami igazán megcsinálja Vincent Chase karrierjét (Törtetők 1x07), a Szökés rabjai pedig tovább menekülnek, pedig lassan már nincs is olyan ügynökség, aki nem akarná őket holtan látni (A szökés 2x12). Jövő héten is lesz hogyvolt, tessék visszaklikolni!

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erkacc 2007.11.18. 14:40:08

A domino day miatt nem volt:) Jó ez a kis összefoglaló, ezentúl mindig lesz vagy ez csak különleges alkalom?

vadász2 · http://kariblog.blog.hu 2007.11.18. 16:40:51

Nnna, pont ez az amit a c:c-re kellene kirakni, hogy fellendítse az itten forgalmat! :-) Jó kis összefoglaló az összefogalókról, vagy inkább hogyvolt a hogyvoltokról.

Winkie 2007.11.18. 17:32:12

Sixx, nem baszogatésképp írom, de még mindig várok a válaszra....

valakis 2007.11.18. 19:39:02

Nem lehetne hogy bruti minden képhez csináljon kápaláirást?
süti beállítások módosítása