Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A szökés 2x10 - A találka

2007. november 01. 13:00 - sixx

Egész pofásra sikerült az előző rész vége, a totállúzer Link-Eldzsé kettőst végre elkapták a rendőrök, Májki felbaszta Mehón agyát, aki erre feltúrta a saját kertjét, és csontokra lelt benne, Tíbeg pedig bosszúvágytól hajtva ellátogatott az excsaja lakásába, ahol Bellikre lelt - most pedig vagdossák a kezét egy kicsit. Ja, Tankrédi doktornő a sifírozás felkent papnőjévé avanzsált, megfejtette Májki üzenetét, és Új-Mexikóba megy, randizni. Lehet, hogy a végzetével, mert Kellerman haver is odatart.


Tíbegékkel nyitunk, nyolcvanas évekből ránkmaradt diszkózene hangjára folyik a kínzás, immáron húsklopfollóval. Tíbeg úgy tesz, mint akinek kurvára fáj az elhalt keze, kemény fából faragták, az tuti. Váltás Mehónék főhadiszállására, ahol a főnök nincs, mert ugye kertészkedik lelkesen, de ettől a többek még örülnek Linkék buktájának. Mi is, kicsit kurjongatunk hozzá. Kellerman sem tudja elérni országos cimboráját, ehelyett Miszterkimmel beszélget, aki utasítja, hogy Linkéket ki kell nyírni, mégpedig gyorsan, nehogy pofázzanak.

Vágunk egy rendőrkocsira, amiben a két lúzert szállítják a sittre, de feltűnik egy fekete furgon a háttérben, ejha, Kellerman jó hamar elintézte a dolgot. A furgon leszorítja az útról az Államok egyik legkeresettebb bűnözőjét szállító EGYETLEN, KÍSÉRET NÉLKÜLI RENDŐRKOCSIT, majd jönnek gonoszemberek belőle, és lefogják Linket, aki ettől még simán lefejel egy szőkenőt a gonosz brigádból. A betépett Courtney Love-ra kísértetiesen hajazó nő azonban beszól, hogy ezt nem kéne, mert ők segíteni jöttek. Mer' Link apja küldte őket. Hoppácsak. Kellerman végre eléri Mehónt, aki már karnyújtásnyira van Májkitól, Gila városa mellett, és leszarja Linkolnt. Főcím.


Sara Tankrédit látjuk, végre egy olyan arc, amitól nem kapunk rángást. A fatertól kapott kulcsot nézegeti - értjük, ez fontos. Ismét ugrás, Linkék Colorado államban, a faternál, aki éppen nincs ott a házban, ez gyanús. A szőkenő Májkit hiányolja, hol kódorog a tesó? Mehón Gilában keresi a tetovált embert, de egyelőre sikertelenül. A dokinő faxot kap a motelben, Májki titokzatoskodik rajta, megad egy címet oda kell menni, randira. Jaj, Szukre is életben van még, és a női nézők kedvéért félmeztelenül szerel autót valahol az úton, majd telefonoz Terezának, Merikrúz tesójának, hol az én kicsim? Megyünk Mexikóba, Szukre, ez van.


Sara kocsizik, egy isten háta mögötti tanyára hajt, a sínek mellé, és határozottan jól néz ki sötétvörös hajjal. Májki sehol, mit szopatja ez a csajt? Csak óvatos, figyel, hogy nem követik-e, és az utolsó pillanatban megjelenik Ray Ban napszemüvegben. Ha azt vártuk, hogy a csaj majd jól a nyakába ugrik, hát tévedtünk, idehallgass, te tetű, mondja, most azonnal tedd helyre az életemet. Mehón faszán rátalál a motelre, a faxmasina memóriájából kinyomtatja Májki ügyes kis üzenetét és elindul embervadászni. Májki közli Sarával, hogy mennek Panamába, ez a terv. Ez a terv? Ennyi? Panama? Te hülye vagy bazmeg, ez áll a csaj arcán, nem pedig a Májki által várt "azt a mindenit, ERRE nem számítottam, zseni vagy" mosoly, mert ugye így az ő élete nem jön rendbe, maximum megtudja, hogy Májki hová megy. Ja, hogy menjek veletek én is? Hülyevagybazmeg? Egyszer átvertél, rászabadítottad a lakosságra Tíbeget, a faterom meghalt, örülj, hogy nem tekerem a nyakad köré a beleidet. Májki eljátssza, hogy meglepődött a fater halálhíre hallatán, de ez is csak álca, vagy Wentworth Miller tényleg ennyire szar színész.


Muhaha, megjön Mehón, és egy klasszikus, városi raliversenyzők által csak "csikön" néven emlegetett jelent jön: a két kocsi egymással szemben padlógázzal, ki rántja félre a kormányt az utolsó percben? Ki a nagyobb vadparaszt? Májki beszaribb, és kitér az ütközés elől, Mehón tényleg nem normális. Autósüldözés jön az obligát "átszakítjuk a drótkerítést" illetve "két kocsi oldala összeér, és az egyik nekimegy a falnak" motívumokkal, nem egy Bullit, az biztos. Mehón felülkerekedni látszik. Bellik közben elég tapasztalati pontot gyűjtött ahhoz, hogy szintet lépjen, és keményebb fegyvereket is használhasson, jöhet az izzó piszkavas, amit szintén a házban hagytak az előrelátó lakók, vajh mi lesz még itt? Láncfűrész? Shotgun? Tíbeg egy óvatlan pillanatban kiszabadítja magát, és lenyeli az ötmilliós táskát rejtő csomagmegőrző kulcsát, azt, amit eddig a zoknijában tárolt. Bellik nem egy elveszett csávó, hozzákötözi a budihoz, a segge alá egy szűrőt rak, és vár.


Szukre a nyilvános telefon mellett dekkol, és várja, hogy Keresztes Mária felhívja végre, de amikor kicsöng a telefon, egy rendőr császkál arra, így ennek a beszélgetésnek lőttek, pedig biztos nagyon érdekes lett volna. Májkiék jönnek, mintegy mellékesen közli a csajjal, hogy Mehón egyszerű, mint a faék, és esze ágában sincs letartóztatással bíbelődni, kinyírja őket, mint a szart. Sara ettől nem nyugszik meg, sőt. Ki gondolta volna? Linkék továbbra is a házban, Eldzsé is megtudja, hogy mekkora geci a nagyfater, aki szarba keverte Linket, ugyanis a Cég alkalmazottja volt a szőkecsajjal együtt.


Vissza Májkira, aki az elhagyatott gyárépületben játszik bújócskát Mehónnal, egyelőre sikerrel, de ne feledjük, az idegbeteg FBI-ügynöknél fegyver van. Májkinak terve lesz gyorsan, elterel zajjal, és megközelít hátulról, de a végkifejletre várni kell, mert Kellermanra ugrunk, aki éppen konstatálja, hogy Linkoln elmenekült. Miszterkim telefonon nyugtatja meg, hogy szarja le nyugodtan a dolgot, mert meg lesz oldva a probléma - ezek szerint a nagyfater bagázsában van egy-két beépített ember, csuda egy szervezet ez a Cég.


Gyár, bújkálás, doktornő kiszabadul és kocsit szerez, Májki megvágja magát egy pont jó helyen kiálló vasban, Mehón nyála csorog, Sara kulcsot keres a kocsiban, majd össze akarja drótozni a gyújtást, Mehón fegyverrel, Májki vascsővel a kézben néznek farkasszemet, ÉS MEGSZÓLAL A KURVA PÁNSÍP, terv van. Bellik zabál, és már költi a pénzét előre, Tíbeg pedig próbálja visszatartani, amit vissza kell, mint az egyszeri magyar atléta a doppingvizsgálaton. A hashajtó nyer, a kulcs megvan a szarban, lehet menni a lóvéért. Bellik kedvesen felhívja a rendőröket, röhög egyet, és lelép. Nem lehet nem észrevenni, hogy Tíbeg ROSSZ keze van a radiátorhoz bilincselve, ki lehet találni, mi következik.


Májki vs. Mehón, nagy elmék találkozása, ami egy csapdába csalt ügynökkel ér véget, micsoda faszság ez már, a pali besétél egy ketrecbe, amiben SEMMI és SENKI nincs, mégis mekkora hülyének nézik az írók a nézőt? Ja, nem sütheti el a fegyvert kiszabadulásilag, mert Májki megnyitotta a gázt a HASZNÁLATON KÍVÜL LÉVŐ, BEZÁRT ÜZEMBEN, ahol persze a gázt nem zárják el. Mehón remeg egy sort, kiabál, habzó szájjal idegbetegeskedik, Májki meg szopatja a ketrec túloldaláról. Mehón azért még beszólja, hogy elkaplak én Panamában is. Sara jön, úgy látszik ért a kocsik összedrótozásához, miért is ne. Irány a motel.


Bellikék elmennek a csomagért, és amint megvan a lóvé, lőttek a tolvajbecsületnek, ugyanis az ex-munkatárs jól fejbevágja, és elhúz az ötmillió dollárral. Ez sem annyira meglepő, de legalább jóleső fordulat. Májkiék a motelben, Szukre a telefon mellett, otthon meg Hektor keresi Keresztes Máriát, aki már sehol sincs, mert elment Mexikóba. Sara Májkit gyógyítja, és közben romantikáznak egy sort, de leült ez a rész így a végére, pedig jól indult.


Link és Eldzsé a nagyfaterrel, aki benyögi, hogy van neki biztonságos búvóhelye, és majd ő elmegy Májkiért Bolsoj Booze-ba, bárhol is legyen az éppen. Lófaszt, mondja Link, majd én. Ne legyél már hülye, mondja a fater, bizonyíték van az ártatlanságodra. Miszterkim közben a beépített emberrel telefonoz, aki ezt követően nagyon gonosz arcot vág. Tíbeg tovább tépi a visszavart kezét, Májki meg arra megy vissza a motelszobába, hogy marad a recska ma estére is, mert Sara lelépett. Muhaha, nem jut messzire, mert Kellerman haver rátalál, és fegyvert fog rá. Innen folytatjuk.

Címkék: a szökés
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabest1 2007.11.01. 14:15:41

"jönek", "emitől", "meg próbálja"

Sitrep 2007.11.01. 14:48:05

nekem ez tetszett, lehet új rekord, legtöbb hiba legkevesebb szóban. :) Nem zavar, de viszont vicces

"örülj, hpgy nem teketem a nyakad körá a beleidet"

sixx · http://comment.blog.hu 2007.11.01. 14:51:55

kurvaélet, tegnap este kijavíttottam, de nem mentette el a mentést, ha értitek.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.11.01. 15:06:34

értjük. és jó volt, mint mindig:)))

zolij 2007.11.01. 15:27:02

májki hivhatna végre egy kurvát, ahelyett hogy sára után epekedik

mjordan 2007.11.01. 15:39:53

A legkeményebb télleg az,hogy egy rendőrkocsi viszi a toplistás bűnözőt kíséret nélkül...:DDDD

madz 2007.11.01. 15:58:39

azt az egymással szemben kocsizós játékot nem beszaratósnak hívják?

Dr. Han Fastolfe 2007.11.01. 16:29:22

"Keresztes Mária" - megalol:))

Gabba 2007.11.02. 12:30:27

Jaj, a vacsi majdnem visszajött, amikor Bellick berakta a szűrőt T-Bag alá.
És a jövő héten is várható hasonló, ha T-Bag így rángatja tovább a kezét.

Erzo 2007.11.02. 19:59:07

Nagyon szeretem ezt a sorozatot és mindig olvasom a hogyvoltat is mert az legalább olyan jó, ha nem jobb.
Autó, azt nem összedrótozta, hanem elment a kölcsönzősért (mekkorra sprintet lezavarhatott), hisz az alapján találta meg Kellerman. Szerintem.

Weboldal készítés olcsón · http://olcsoweboldal.hu 2007.11.08. 11:36:56

Észrevettétek, hogy amikor Kellerman a reptéren sétál, a mozgólépcső után, mellette fal van. Vágás Mahone-ra, vágás reptér, és már vmi reklám (vagy infós plakát) van mellette..
süti beállítások módosítása