Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Törtetők 1x05 – A szöveg és a serpa

2007. október 24. 15:09 - bakfitty

A közepibe rögtön. Mindenki Vince-t fikázza gyúrás közben, hogy lement kutyába a nyúédzses barátnőjének, és amúgy a rendkívül maszkulin sígép helyett inkább a jógamatracot fekteti a tükrök előtt, pedig annak a csajnak csak egy éjszakát kellett volna maradnia, nem az aranygyerek életét pofozgatni. E-nek még az izzadás közben odaszól egy faszi, akiről még az öltözőben pucéran kiderül, hogy valami ügynökféle ő is, és még a két résszel ezelőtti bokszmeccsen találkoztak, amúgy Josh a neve. Joshnak van valami frankó anyaga Vince számára, sokkal jobb, mint a tutisiker Anyagszarv, amit már egyszer lemondtak, és különben is, Queensben játszódik, ahol felnőttek. Nagy surmó ez a Josh, Arit is leszólja. Turtle közben csajozik a pultnál, a recepciósnak fasza surranók kellenének, szicíliai barátunknak ez nem gond, csak adja meg a méretet meg lehetőleg a telefonszámát.

Otthon E olvasná a szöveget, de Vince csaja jól megcsipkedi, hogy milyen frankó meló üldögélni a nyugágyban és olvasni. A csaj olvasta az összes Harry Pottert, szóval ha segítség kell szóljon. Ha, ha, E sem éppen felhőtlenül mosolyog, pedig még pucérkodik is aztán előtte a lány. Turtle meg Drama teljesen ki vannak akadva, a csaj vega és dobálja ki sorban a kajákat a hűtőből, Vince arcáról csak a konfúz köd és az óvodásszerelem olvasható le, neki ez most így tökmindegy. E beront és elújságolja, hogy Fiona mutogatta neki a fenekét, Turtle rohan is csobbanni egyet. De előtte még panaszkodik, hogy ebben a szerencsétlen városban sehonnan nem tud füvet újítani. E előhozakodik az új forgkönyvvel, Vince kezébe nyomja kötelező olvasmánynak, mire Fiona hívatja rögtön tantrikusan turbékolni.

Shauna a sajtós beszerezte a csukákat Turtle-nek, és visszakézből lebassza E-t, amiért nem engedte Vince-nek, hogy egy Harley-val fotózzák (pedig ha kell a moci, akkor pózolni is kell). Aztán Fiona miatt Vince is lemondja, az édes bogara nagyon környezettudatos, és különben is mihez kezdene egy ilyen kétkerekű füstgyárral. Persze a Hummer nem zavarja, Shauna majd' felrobban ettől a sok szarakodástól, de Arnold, a rottweiler leállítja.

 
Aszongya Vince, hogy elolvasta egy óra alatt a szöveget, mindenki tudja, hogy kamuzik, ennyire nem penge humánból, de megkéri E-t, hogy hívja Arit. Ahol Emily veszi fel a telefont, és egy kis nyuszmusz-csevej után lefixál egy ebédet a főnökkel. Amit valszeg Fiona szervezett valami biokrimóba, Ari teljesen ki van akadva, hogy neki ilyen szójafasírtokat kell rendelnie, E a szóbeli húszabáló-vega meccs után belecsap a lecsóba, itt ez a Queens Boulevard, és Vince akarja is. Fiona elejti, hogy ő olvasta el Vince helyett, Ariban megy fel a pumpa és rögtön E-t kezdi szekírozni, a csaj otthagyja Vince-el a bagázst, mondván Ari egy „karmikus katasztrófa”, meg különben is miket mondott a húsról. Ari még az asztalnál elmondja a lényeget, hogy a film producere a haverja, de gyűlöli Vince-t, erre ez a mitugrász meg teljesen ráizzította.

Az étterem előtt Turtle még mindig gandzsára vadászik, Fiona menekülve a vérgőzös férfiaktól fülel, és elkotyogja, hogy ő tud egy serpát, aki 100% organikus füvet termeszt. És itt lakik a szomszédban.

A serpa háza durva fűtenyészet, farmersortos lányok csomagolják a cuccot nagykerben, és előtűnik a házigazda is, akiről még mindig nem tudom, hogy szándékosan néz ki úgy, mint Val Kilmer egy gyenge álszakállal, vagy ez valami belsőpoénos metaizé. Amúgy igen, Kilmer játssza, szóval előjön az összes Doors és Dr. Moreau szigete fless, és a faszi általában úgy viselkedik, mint egy komplett idióta. Miután jól megszagolgatta Fiona hónalját, meghívja a srácokat valami eszméletlen durva vízipipázásra, miközben ő úgy viselkedik, mint egy nagyon, nagyon, nagyon gáz hippi a Cöxpon sátorban éjjel háromkor.

A nagy delíriumban megcsörren E telefonja, kapásból mindenki a szobában fegyvert fog rá, a többiek meg hirtelen azt sem tudják, hova nézzenek. De mindenki egy nagy család, szóval csak kacagunk és legyintünk. Amúgy Ari az, leszervezett Vince-nek egy mítinget a producerrel holnapra, de a sztár már szarja le az egészet, majd jön egy másik ember, aki nem utálja őt. De Fiona rábeszéli.

E a bárban ecseteli, hogy Fiona miért olyan katasztrofális választás, Vince elmondja, hogy mindegy, nemsokára úgyis megy Indiába. Megérkezik a producer, aki már a bemutatkozásnál unja az egészet, ebéd közben sem szimpatikus, kivéve amikor Vince elszólja magát, hogy be van tépve. A producernek már komolyabb az arca, neki is kellene. Kap is a kocsiban, és minden frankó addig, amíg egy járőr le nem csap rájuk, de persze csak azért, mert tilosban parkolnak. A rendőr már tessékelné ki a producert a kocsiból, de Vince megvillantja gyöngymosolyát, és minden a legnagyobb rendben. Következő nap a fitnesz teremben valami nagyon csúnya színű felessel búcsúztatják a srácok Fionát, Ari szokása szerint telefonál, Vince kell a filmeseknek. Általános öröm, stáblista.

Címkék: törtetők
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2007.10.24. 22:32:35

Jo resz volt, az tuti! Ahogy Shauna visszahokol... :D Az evad jelenete!!
süti beállítások módosítása