Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: 24 2x02 - 9:00-10:00

2007. október 01. 00:05 - Bruti

Kilenc óra van. Ott hagytuk abba, hogy L.A.-ben nem jó lakni. Az arabok mindig kitalálnak valamit, hogy elbasszák az átlag amerikai hétköznapjait, a bébiszitter szakma se a régi már, ezer veszély leselkedik rád, minden kiságy és búgócsiga mellől, különösen, ha szőke vagy és Kim Bauernek hívnak. Jacknek is megint agyon kellett lőnie egy rosszarcút, szóval szarul indult ez a nap is.

Mr. President még mindig a lehetséges hullák számán mekeng, az arabok meg fenik a kést.. izé a bombát. Kim Bauer - ezentúl egyszerűség(e) kedvéért, hívjuk csak Szöszinek - tehát Szöszi, úgy dönt, hogy nem várja meg a következő maflást, inkább lelép a kisszöszivel. Apu komolyabb retorziókat helyez kilátásba, de Szöszi csak rohan és fut, még a fasza kis 3310-es Nokiáját is otthon hagyta.. haha. Anyámnak még mindig olyan van és működik! Jack kis tatyójával elindul Joe Wald bandájához. Régi ismerősök ők, Jack volt a beépült ügynök náluk, most is ezt a kártyát játszák ki mivel a CTU-nak gyanús a fickó. Na most az van, hogy akit Jack mellbelőtt, az lett volna a koronatanú a banda ellen így Jack azt bírta kitalálni, hogy tálcán szatyorban viszi el az ürge fejét, afféle ajándék gyanánt… ehh.. horror vazze! Már értem minek kellett a fűrész. Tikk…takk… Tikk…takk…

A sajtó is megjelent, csesztetik az elnököt, hogy mi a pálya. Snitt. A két szöszi kocsival menekül, de egy Lexusban alapfelszerelés a GPS, így Apu mindig tudja, merre van az arra. Persze bele is botlanak egy sikátorban, elöl a pszihocsávó, hátul meg rakodnak, szóval szégyen a futás, de kit érdekel! Szöszi és a hat éves lesprinteli Aput (fogadjuk el ezt így) és irány a kuka, mert az az utolsó hely, ahová Apu benézne. Snitt. Jack-et viszik a főnökhöz, de nem látják szívesen. Egy kis mongúzképű alaknak nem tetszik a mi Jackünk és rákeres az adataira. Hát, nem sok híja, hogy kinyírják a genyák, de a CTU még időben feltölti az álcát. Huh… majdnem vége lett a sorozatnak.
Tikk…takk… Tikk…takk.

Az elnök és a rókaképű tanácsadója szakértenek. Ez az Erik, annyira tenyérbe mászó képű, biztos, hogy szemét alak. Lynne, (az elnök titkárnője, vagy nemtom mi, de mindig ott lóg velük) szól az elnöknek, hogy egy újságíró szagot fogott és adásidőt kapott egy tévénél. Palmer ideges. Jack szimatol. A Mongúzorca, most éppen bombát készít, na nem az atomot, annyira nem karaj a srác. Összekap Jack-el és elküldik a picsába. Bauer persze nem adja fel ilyen könnyen, erre genetikailag alkalmatlan, ezért túlpumpálja a gázt, így a kocsi nem indul el. Közben vegyük észre, hogy mekkora szilva van a körme alatt (lásd kép). Csak nem barkácsolt otthon a jó öreg Kiefer?

Mason az irodájába titkos adatokat kért le. Arról van szó, hogy fog e pukkanni a bomba, vagy nem e. Az akta szerint, 89-93%, hogy fog. Ennek Mason annyira nem örül és úgy dönt ideje csomagolni. Maximálisan egyet tudok vele érteni, de ettől még egy gyáva pöcs. Tony rá is kérdez, hogy hová ez a nagy sietség öcsém?
Tikk…takk… Tikk…takk…

A szőkék még mindig dobozok közt bujkálnak a sikátorban.. ez eltart egy darabig, szóval ugorjunk. Kate (ez is szőke) még mindig az arab srácot vizslatja. Most azt a tanácsot kapta a magánnyomozótól, hogy szerezze meg az útlevelét. Irány a kocsi és izgalmas kutatásos, rajta kapják, nem kapják jelenet, persze megússza. Vissza Jack-hez. Még mindig a kocsiját próbálja beindítani, persze közben nyitva a szeme. A túlbuzgó Mongúzarcú nem bírja ki, hogy ne kössön belé, de ez a szerencsétlen nem tudja, hogy az alvó oroszlánt basztatja. Fél perc múlva törött térddel fetreng a porban. Bruhaha!
Tikk…takk… Tikk…takk…

Szőkenő miután okosan bedobozolta a gyereket, rohan egy fülkéhez, hogy hívja a zsarukat. Persze Apu is ott van, (hol is lenne..) és kéri a lányát. Saját elmondása szerint, ő annyira nem is rossz ember, csak néha, kicsit, de amúgy tényleg nem, meg mostanság nagy a presszió, a stressz.. De a szociopatáknak nem megy az enyelgés sokáig így a Szőkénk megint menekül. Aztán a szokásos futás, sikátor, néhány tökön rúgás, szélvédő-lefejelés majd csavarkulccsal pofánverés biztosítja a jó hangulatot. Snitt. A lagzis vonalon is jól működik minden a két nővér boldog, mint a buldog. Kár, hogy akár még terrorista is lehet a vőlegény. Az nagyon hazavágná a bulit.

Palmer elnök gondolta magában megszelídíti kicsit a túl messzire jutott újságírót. Ajánlata a következő: öreg, altasd a témát egy napra és exulziv interjút kapsz! Megegyeznek, de a biztonság kedvéért, azért bezárják, mint a malacot. Nesze neked sajtószabadság, meg 200 éves demokrácia. Most, hogy Jack-nek köszönhetően munkaerőhiány lépett fel a bandában, Eddie a kisfőnök, beveszi Jack-et a melóba, ami jó, mert marad a tűz közelében. Szőkenő szalad vissza a sikátorba, ahol elrejtette a kis Megan-t, de az lelépett. Okos gyerek ez is.. Van is nagy futkosás meg jajveszékelés, mint az egyik helyen.

Jack és új társai egy furgonban száguldanak. Itt derül ki, hogy mit terveznek a fiúk. Eddie szerint, Jack-nek is tetszeni fog a dolog, hiszen a célpont nem más, mint a CTU. Jack persze vigyorog, mit is tehetne, de a villamos alatt nem őszinte a mosoly.
Tikk…takk… Tikk…takk…

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorkapa 2007.10.01. 12:50:23

...hmmm, van itt pár apróság még:
- Dzsekk a nagy kámbekk előtt azé fürdik mag borotválkozik, és mélyen a saját szemébe néz a tükrön át. Nagyon meggyőző... :)
- a csúnya, bombakészítő bácsinak a bokája törik el a magyar szinkron szerint...
- és hát Dzsekknek csak úgy le lehet vágnia rosszbácsik fejét pont a CTU tárgyalójában??? Lesz ennek vmi feloldása, mert azé ez így egy icsit erős! Depersze mindent a szent célért! :)

Gabba 2007.10.01. 14:39:41

"de a CTU még időben feltölti az álcát. Huh… majdnem vége lett a sorozatnak"
Bruti, nekem nagyon fexik a stílusod, minden hátsó szándék nélkül...
Amúgy tényleg a Mongúz bokáját törte el Jack.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2007.10.01. 20:32:42

Igen! Tényleg a bokája, most megnéztem. Csak egy régebbi felirat volt meg nekem, abban térdet említettek.. Köszi :)
süti beállítások módosítása