Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Harmadik műszak 6x08 - Megbolygatott múlt

2007. július 11. 09:48 - sixx

Az előző rész vége és a cím is azt sejteti, hogy Davis faterja áll a történet középpontjában majd, ami annyira nem baj, csak Cruz őrmester is jelenjen meg egy-két percre a kissé összeálló bociszemekkel, és felőlem kesereghetünk id. Davis elmúlása felett reggelig. Ja, és Yokas jól megszívatta Finney kapitányt. Dugással nyitunk, a lelkiismereti problémákkal terhelt, de immáron besúgni nem kényszerülő (?) Sasha és Davis élvezik egymást, esküszöm több a szex ebben a sorozatban, mint a Big Love című poligámista izében az HBO-n, pedig az kábeles. Nem mintha bajom lenne a dologgal, csak megjegyeztem. Reggel van, Davis a lecsóba csap, a kapitány kinyírta az apámat, ilyen ember ez.

Höjj, Cruz is lesz az epizódban, magához képest kicsit túlöltözkedve, de sebaj, lesz ez még így sem. Kérdése van Davishez, te nyomtál fel a késsel a belső ügyosztálynál? Nem tok' én semmit a késről, mondja Davis, és nem jut eszébe a Sasha hűtője alatt talált fotó, majd biztos az epizód végén fog. A csaj közben az irattárban matat, ahol teljesen életszerűen feltűnik a kapitány, biztos Gergényi is csak azzal foglalkozott nem is olyan régen, hogy ki turkál az 1993-as aktákban a Teve utca alagsorában. Eligazítunk, egy városi tanácstag eltűnt, meg kell keresni, én nem erőltetném, a politikus megújuló energiaforrás. Közben megmutatják a faszi meglehetősen brutális megverését és ha jól láttam anális inzultálását is, jó étvágyat! Főcím.

Carlos és Grace járőröznek, vagy mit csinálnak napközben a mentősök, és ki akad útjukba? A véres tanácsos, az. Meglepő fordulat, mi? Na jó, nem geciskedünk. A faszi kivan egy kicsit, és helyettünk is pofán vágja Carlost, akinek kijut a jóból ebben az évadban. Tiltakozása ellenére kórházba viszik a jóembert, ahol Cruz is megjelenik. Davis a faterja halála ügyében nyomozgat egy kicsit saját szakállára, és rá kell, hogy döbbenjen, hogy a gyilkossággal vádolt fickó egy év múlva szabadul, hívja is Sullyt, hogy most miafaszvan. Az, hogy nem kell ezt bolygatni, az van. Cruz a tanácsost hallgatja ki éppen, aki nem emlékszik semmire (na ja, mi meg hiszünk neki), nézd már, az a faszi alakítja, aki általában rendes fatert játszik sorozatokban, legutóbb a Drive című, Fox által kinyírt autóversenyesben. Jó a hangja. Elmondása szerint egy kocsiba kényszerítették, kivetették vele az összes pénzét egy automatából, elrabolták a kártyáját és a többi néma csönd. Nővér jő, aki vizsgálna, de a faszi a nemi erőszak miatt nemigen akarja, hogy megnézzék. Cruz elmeséli neki, hogy ő a negyedik áldozat egy pár héten belül.

Cruz a kórházban rámutat, hogy ha szimpla rablásról lett volna szó, akkor az arany Rolex nemigen marad a csuklón, mondja csak el pontosan mi történt! A faszi megtörik, és bólogat, erre Cruz: na akkor vizsgáljuk meg a fenekét, és végezzünk HIV-tesztet is, nem egyszerű ez a nap, ráadásul megjelent a nej és a gyerek is, akik közül az utóbbi aranyos, az előbbi egy hisztis picsa, és azonnal Cruznak esik, mit áll itt a kancsi szemivel, mennyen oszt keresse az elkövetőt. Finney újonc és Davis járőröznek egy sort, a Sean Penn hasonmás Sullyt baszlatja, Davis meg az aktát nézegeti. Cruz a kórházban, a gyökér erőszakoló éppen használja a lopott hitelkártyát, mégis mit gondolt, majd nem tiltatják le? Finney és Davis talál rá, mert közben rájuk esteledett valahogy, és megérkezik Sully is.

Szembesítés, a tanácsos ráismer a gazra, és hányingerrel küszködik, de úgy tesz, mintha nem ismerné fel, mert nem akar bíróságra járkálni, meg a Blikk amerikai megfelelőjében viszontlátni a képét "Anális inzultus érte a politikust" főcím alatt, én megértem valahol. Persze az is lehet, hogy csak jó öreg önbíráskodásra készül, Charles Bronson, te sem hitted volna mit indítasz majd el el a Bosszúvágy zokniba tömött tízcentesekkel észt osztó honpolgárával. Cruz azért nem hagyja annyiban a dolgot, és egy kicsit megfingatja az elkövetőt, mi van köcsög, nem tudtad, hogy tanácsossal kezdtél? Megszívtad, bazmeg. Cruz javaslata: valljon be mindent, és talán tud neki segíteni. Haha, hazudik.

Finney újonc és kapitány apja Davis faterjáról beszélget, te apa, a kolléga nagyon beleásta magát ebbe az ügybe. Ráadásul telefonoznak is id. Finneynek, hogy Davis a sitten látogatja az állítólagos elkövetőt, szar van a levesben, kérem szépen. A kapitány egy vállrándítással elintézi a dolgot, leszarom, mondja, de ez csak a látszat, szerintem egy zabszem sem férne a seggébe. Cruz ellátogat a tanácsoshoz, aki éppen a saját házát amortizálja egy kurva nagy kalapáccsal, valahogy csak le kell vezetni a feszültséget. Vallott az ember, rablást, erőszakot, mindent beismert, csak fel kéne jelenteni, oszt annyi. A tanácsos valahogy nem akar belekeveredni az ügybe, pedig az akta lezárást ígérik neki, tanuskodnia sem kellene nyilvánosan, de nem.

Sitt, Davis és a gyilkos szemtől-szemben, na hogy is volt amikor kinyírtad a fateromat? Az ember nem beszél, Davis próbálja kiugrasztani a nyulat abból a bizonyos bokorból, de semmi. Jön a fenyegetés, ha nem beszélsz, édes fiam, akkor nem szabadulsz feltételesen, meg sehogyse, érted? Kiderül, hogy Finney annak idején nagyon mocskos zsaru volt, drogot terjesztett, meg ilyenek, és a gyilkost arra utasította, hogy nyírja ki Davis  szeniort, mert be akarta köpni ugye. Kulcsot is adott neki egy lakásához, meg fegyvert is, csak azt nem mondta el, hogy akit ki kell nyírni, az zsaru. Az elítélt állítása szerint ő mindenkinek elmondta, hogy mi történt, leveleket írosgatott Sullynak (!!!), de persze semmi, Finney elintézte ezt is. Davis azt akarja, hogy tegyen vallomást az államügyész előtt, a faszi inkább élni akar, és egy éven belül szabadlábra kerülni. Kemény.

Cruz a késről faggatja Sashát, aki kiakad, és annyira nyilvánvalóan hazudik, hogy az már fáj. Telefon, a tanácsos az, az elkövető iránt érdeklődik, miközben kocsijával pont őt követi, és a korábban belengetettek alapján ki fogja nyírni. A címet megadta Cruznak, jöjjön, bokszolóorrú hölgy, egy hulla várja majd. Mivel Cruz nem bízik a tanácsos bűnözői vénájában, ezerrel száguld a helyszínre, ahol szerintem tragédia várja majd. Tévedtünk, a tanácsos kellemesen térden pöcsön lövi a faszit, és miközben Cruz a lépcsőn száguld felfelé, módszeresen agyonveri, majd elmenekül, felfelé a tetőre, mert jön Cruz. A faszi meg akar halni, ilyen szégyenben nem tudok élni, Cruz nem nagyon akarja lelőni, mert politikust gyilkolni még önvédelemből sem jó ómen, inkább próbál a lelkére hatni, minek hatására az ember saját maga ellen fordítja a pisztolyt. Aztán persze nem húzza meg a ravaszt. Csikön.

Este van, Sully és Davis beszélgetnek, hogy volt az, hogy a leveleket nem juttattad el senkihez, Sully? Tán csak nem le voltál fizetve? Pofánvágás jön, és reveláció: ha pofáztam volna, anyád nem kapja meg apád után a nyugdíjat, és akkor te most nem vagy rendőr, stb. Finney újonc mindezt végighallgatja, és kicsit kiakad. A következő jelenet érdekes, Davis faterjának ügyében nem más kérdezősködik, mint Sasha, aki az ügyben korábban résztvevő egyik exrendőrtől megkapja az eredeti bizonyítékokat: a lakást, ahonnan lelőtték az embert, a rendőrség bérelte, a fegyvert a bizonyíték-raktárból hozták ki, stb. Közben azt látjuk, hogy a sitten a bűnbakot egy rabtársa a fegyőrök szeme láttára nyírja ki, nem mintha csodálkoznánk rajta. Sasha, most szeretünk egy kicsit, de nagy szarban vagy.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.07.11. 10:05:20

Sixx, remélem, a második epizódról is meglesz a Hogy volt, mert a vége előtt tíz perccel elszállt a kábeltévém. Meg az agyam.

Vicces, hogy Carlos az utóbbi időben ilyen szerencsétlen lúzerként szerepel, a korábbi évadokban inkább egy nyegle, gizda krapek volt, aki mindig kihúzta magát a melóból, senki sem szerette a kollégák közül.
Sasha pedig a mintarendőr volt, aki azért lett bűnüldöző, hogy a gyerekek egy biztonságos, másfajta világban nőjenek fel. Ebbe a képbe azért beleillik, hogy a belső ellenőrzésnek dolgozva leleplezze az önkényeskedő vagy korrupt kollégákat. Cruz a korábbiakban az előbbiek közé tartozott. Ezt azért írtam, mert Te csak a mostani arcukat ismered, talán néha furcsának tűnik a viselkedésük vagy a kapcsolataik.

Dallas 2007.07.11. 10:14:03

Nos, a tegnapi részek is hemzsegtek a klisséktől, ezt sajnálom, de ettől még nézhetőek voltak. Mondjuk tudtam, h Fész mellényúl, meg attól, h nagyon szimpatikus karaktert kreáltak neki, nem volt túl életszerű a lányával folytatott beszélgetés. A belső ellenőrzéses sztori viszont nagyon tetszett, tipikus rendőrsztory. Ami idegesítő, az az, h a jövő heti ajánlója csak ismétlésekből állt, ilyet a retekklub akkor szokott csinálni, ha ismételni fognak, vagy vége az évadnak (náluk). Remélem csak elcseszték, mert nagyon ideges leszek, ha nem folytatódik a jövő kedden a sorozat..

f3 2007.07.11. 11:03:08

>Dallas 2007.07.11. 10:14:03
>Ami idegesítő, az az, h a jövő heti ajánlója csak >ismétlésekből állt, ilyet a retekklub akkor szokott >csinálni, ha ismételni fognak, vagy vége az évadnak >(náluk).

A port.hu szerint folytatják, ahol abbahagyták jövő kedden. Lehet csak nem tudtak olyan előzetest csinálni, amiben nem lövik le az összes poént :)

sélli 2007.07.11. 11:20:10

sixx, a Tanácsos nem térgyen lőtte a gazt... Még be is szólt neki a fickó a pisztoly láttán, hogy ' Nem vagy te olyan tökös', erre a Tanácsos durr-durr, 'Most már te sem vagy!'...!!!
Valóban kissé klisés volt a tegnapi rész, főleg mikor Krúz felemlegette a tetőn a Tanácsosnak a 'tudom ám, hogy milyen érzés, velem is megtörtént, pedig én RENDŐRHADNAGY vagyok'
Egyre szimpibb a Finnley gyerek :)

thenx 2007.07.11. 11:20:13

Mindig amiatt sírunk, hogy lelövik az összes poént az előzetesekben; hát most lehet örülni, nem tudtuk meg előre hogy mi lesz! Már jó ;)

tikkadt alkesz 2007.07.11. 12:22:11

Húúú, ez állat volt. Bár az elejéről lemaradtam, nagyjából a szembesítés előtt kapcsolódtam be. Épp az összevert arcú tanácsos beszélgetett Yokassal, megláttam és poénból megkérdeztem a párom (aki elejétől nézte), hogy megerőszakolták-e.(a tanácsost) Mikor azt mondta, hogy igen alig hittem el. Nattyon dúúúrvák ezek a "Hullámok hercege" sztorik... Bár én nem csak pöcsön lőttem volna a tanácsos helyében az erőszakost, hanem "kussolj golyó" a szájba, izzó termosz a púzóba és természetesen faszkorbács...

KékFény6 2007.07.12. 02:07:25

"Nem vagy te olyan tökös', erre a Tanácsos durr-durr, 'Most már te sem vagy"

Ez vajon hogyan szólhatott eredetiben?

sixx · http://comment.blog.hu 2007.07.12. 06:20:44

You don't have the balls - Now, neither of us do.
süti beállítások módosítása