Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Harmadik műszak 6x07 - Sose add fel

2007. július 05. 15:15 - sixx

Jöhet Cruz őrmester és az ő szopatása, gyilkossággal vádolja az utána besúgóval is feszt nyomozó Finney kapitány, ennyit kell tudni a rész előtt, no meg azt, hogy Cruz hadnagy orra pont olyan, mint Bunyós Pityunak az ATV sztáristállóból. Ettől még jócsaj persze. Sasha is, aki a besúgó. De a legjobb Grace, aki két résszel ezelőtt cidázta le Finney újoncot a budiban. Ez egy ilyen sorozat.  Esik eső karikára, Cruz egy kocsi hátsó ülésén, úgy néz ki, mintha egy rendőrkocsi lenne, nyomja a segged, mi?

Ugrunk Yokas válóperére, amiről a nő elkésik, jól indul a dolog. Ez a két történetszál fog itten keveredni az elején. Az ügyvéd geci, a gyerekekkel azt akarja kimondatni, hogy Yokas nem jó anya, stb. Cruzt kajakra letartóztatják (bizonyíték? alapos gyanú?), bedobják a sittesek közé a cellába, ujjlenyomatvétel után, és a geci Finney kapitány még azt is elintézte, hogy Yokast is letartóztassák. Királyság, ez jó résznek indul. Főcím.

Sasha belibben az őrsre, mint aki nem tud semmiről, Sully sík ideg a Cruz/Yokas dolog miatt, amit persze Finney újoncra varrna, de mi jobban tudjuk, Sasha a geci, ő köpött, csak tudnám, mit, de a késes fotó benne lesz, az tuti. A válópernek nem használ Yokas letartóztatása, a bírónő ezt valahogy nem tudja értékelni. Közben Yokast szopatják a belső ügyosztályosok, jó a szereplőválasztás. Ugrunk a mentőség/tűzoltóság vonulatra, valami új kollégáról dumálnak, és Grace szeme táskásabb a szokásosnál. A szűk garbó jó választás, a csalómelltartó nem. Carlos kijelenti, hogy az újfiú egy magas, ronda állat lesz, mert centert játszik, és fehér emberben nem született még aki magas ÉS jóképű, erre belibben a pali, és Grace láthatóan a bugyijába élvez.

Cruz a sitten ismerős arcokkal találkozik, és a kurvák/dílerek készülnek egy kicsit kidekorálni a pofáját. kemény dumák mennek oda-vissza, a biccs csak úgy röpköd a levegőben, és Cruzt egy kicsit megrúgdossák. Carlos és Holly egy hívásra megy ki, de a nő, aki hívta őket közli velük, hogy minden fasza, már nem aktuális a dolog, ami véletlen túladagolás vagy mi. A hölgy azt állítja, hogy próbaképpen bevett egy csomó gyógyszert, nagy az isten állatkertje, Rennie-t szedett be, muhahaha, teljesen kattant a csaj. Holly szerint valami nem stimmel a dologban, közben a csaj a háttérben az aklak felé közelít, SZUICID HAJLAM, áll bazi nagy neonbetűkkel a képzeletbeli táblán az epizód írói feje fölött.

Finney kapitány vicces ember, Yokas, nyugodjon meg, mondja, nem kell ügyvédet sem hívni, csak beszélni akarunk magával. Yokas ragaszkodik az ügyvédhez, erre Finney beszól, hogy tudjuk, hogy Cruz nyírta ki a Kiss basszert, maga csak tanú lesz, ahhoz nem kell ügyvéd. Yokas, szarban vagy, csibém. Cruz ügyét tárgyalják, ártatlannak vallja magát, de az ügyész azt akarja, hogy maradjon sitten, és felsorol egy csomó múltbeli bűnt, amit én nem láttam, nem sokan szeretik ezt a csajt, az biztos. Cruz marad sitten, Finney keze messze elér.

Finney kapitány kicsit megzsarolja Yokast, írja csak alá a vallomását (de Virág elvtárs, ez az ítélet, üvöltöttem fel, kösz Bacsó Péter, naccerű filmet tetszett csinálni), és egy fenyegetés is belefér, Cruz már sitten van, kedves, ha maga nem tanú, akkor gyanúsított, tessék eldönteni szépen. Carlos és Holly közben indul vissza az öngyis csajhoz, most a gázcsapot nyitotta ki. Finney tovább szorongatja Yokast, igazán geci ez az ember, bravó. Yokas burkoltan közli Finney-vel, hogy Gene Simmons megérdemelte a halált (I Was Made For Loving You, mondtam), a kapitány szerint ezt nem a Yokas/Cruz duónak kellene eldönteni, és ezzel nehéz vitatkozni.

Carlos, Holly, Jócsávótűzoltó a depis nőnél, a gáz csak úgy ömlik kifelé, baj lesz. Kihozzák, és Holly azt mondogatja Carlosnak, hogy gáz van a csajjal, valamit tenni kéne. Ezen jól összevesznek, aki kiböki, hogy kurvára nem akar Hollytól semmit, csak egy dugást néha, oszt jónapot. Cruzt szállítják át a sittre, nem lesz könnyű dolga, már ha odáig elér, mert szerintem valami történni fog vele. Finney kapitány kicsit erőszakosabban esik Yokasnak, aki "összeomlik" és vallomást akar tenni, két tanú előtt. Zsiványság rulez, Yokas előre közli, hogy TELJES felmentést kér jóelőre, írásban, muhahaha, Finney azt hiszi, hogy most megfogta Cruz őrmestert, mi?

Sasha és Sully járőröznek, kit látnak? Carlos bolondját, aki most a tetőről akarna leugrani, szerintem hagyni kellene, mert kezd unalmas lenni a dolog. Megjön Finney újonc is, és azonnal elindul felfelé a tűzlépcsőn, micsoda jó ötlet, a nő azonnal ugrik, ha meglátja. De nem, a két barom rendőr majdnem kinyírja, miközben megmenteni próbálják. Megjön a csinos tűzoltó, és a csaj őt választja hősnek. Muhaha. Cruz a sitten, testüregi motozás, hátulról mutatják csak, nyugi. Narancs rabruha, egyenfogkefe, kemény. Yokas két tanú előtt, a felmentő ítélettel a kezében, vesz egy nagy levegőt, és kiböki: nem is Cruz volt, hanem én, ezt kapja ki, kapitány. Cruz megbilincselte, és éppen ment volna el, én meg faszán lelőttem. Finney majdnem infarktust kap. Ez kurva jó volt.

A kapitány sík ideg, a frankót mondja Yokas, mertkülönben. Azt mondom, maga barom, én lőttem le, nem Cruz, értse már meg! Carlos végre hallgat Hollyra, és beviszik az idétlen öngyilkost a kórházba, akinek "csak" az a baja, hogy holtfáradt (bocs). Finney közben sztár lett, a sajtó csak őt kérdezi, hogyvót, mondja csak? Sully nekimegy, mivan köcsög, apád miatt pofázol? Gyilkos, tolvaj, szemétláda a fater, erre mit lépsz? Cruz a sitten kezd kicsit beszarni, asszem én is elég szarul érezném magam. Mielőtt agyonvernék, a fegyőrök elviszik magánzárkába.

A mentőségen Holly kikezd a szépfiúval, Carlos azonnal lecsap a lehetőségre, és megkérdezi, hogy nem akarna-e járni valakivel (összehozandó Hollyval). A szépfiú felröhög, hát, kispofám, én meleg vagyok, de rólad nem hittem volna. Kész, ezen a jeleneteten feküdtem, habár sejtettem, hogy erre megy ki a játék. Sasha elmegy Finney kapitányhoz, aki közli vele, hogy Yokas volt a gyilkos, és mégis, hogy lehet ilyen fasz, hogy ezt nem tudta meg? Hát úgy, hogy ezt nem szokták az emberek a blogjukon kitárgyalni, tegnap lelőttem Gene Simmonst, ajvé, most mi legyen? Finney idegbeteg, azt mondtam, hogy tudja meg ki lőtte le az embert, erre maga? Mellesleg nem engedem ki Cruzt a sittről, szóval mindegy. Asszem ez azért ennél bonyolultabb. Sasha beszól, hogy Cruz ügyvédje sem ilyen hülye, mire Finney leüvölti a gondos kis fonásokba rendezett haját. Cruzt persze kiengedik, jogállamban élünk, vagy mi.

Az őrsön Davis megint nekisesik Sullynak, mondjad csak mi volt ez a "gyilkos a te apád, Finney" szarság? Sully beadja a derekát, és kiböki, hogy Daniels faterját Finneyt lőtte le, mert együtt kenték meg őket mindenféle drogdílerek, de amikor szar került a levesbe, Finney rá akarta kenni Daniels apjára a dolgot, az ezt megtudta, és köpni akart, erre le lett lőve. Kemény ez. Az epizód végére jön az obligát sláger, Carlos csak dugja Hollyt, Bosco pedig szépen lassan magához tér a kórházban, és végre megtudom én is, hogy mitől olyan faszagyerek. Cruz és Yokas összefut az esőben, utállak, én is téged, de nem köpök be zsarukat. A kocsi amit az elején láttunk? Egy taxi, ebbe ül be Cruz. Ez tetszett. Jövő héten találkozunk.

23 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorkapa 2007.07.05. 15:32:26

Carlos hozta a formáját, megint nagy marha volt, amikor leállt/ült trécselni az fájörmennel. Depersze ezé szeressük, na! :)

A Finney-papa meg jó karakter, mondtam már, nekem teccik, mert übermegagigabrutál g..i, és olyan jól lehet ezé utálni. meg is teszem...

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2007.07.05. 15:42:13

Tetszet Cruz tatikája hogy direkt neki ment egy rabnak hogy berakják egy magánzárkába

Tatarszkij 2007.07.05. 15:51:36

Hülye egy rendszer az amerikai, ha úgy tényleg meg lehet úszni egy gyilkosságot, mentességet kérsz amiért segíted a nyomozást, majd megmondod, hogy hehe, én voltam.

Dallas 2007.07.05. 15:51:39

Ez a rész jobb volt, ja.. És ha hihetünk az előzetesnek, a következőkben Daniels rá fog állni az ügyre és igazságot tesz..
Cruz k jól játszott, abszolút hiteles, mint mindenki a sorozatban.. Mint már kifejtettem, majdnem olyan jó a sorozat, mint a Shild..

Dallas 2007.07.05. 15:53:20

Jahh és lehet, h hülyeséget kérdezek, de nem tudja valaki véletlenül mitől volt Hause-nak megint Szakácsi a hangja tegnap?

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.07.05. 15:53:58

Meleg a magas csávó???
Sixx, eredetiben nézted vagy magyarul? Mert a szinkronosban Carlos kérdezte a kosarast, hogy jár-e vkivel, erre válaszolta azt, hogy "Te lettél volna az utolsó, akiről azt tippeltem volna, hogy meleg...":) Én legalábbis így értettem.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.07.05. 15:58:02

nekem úgy jött le, hogy az de lehet tévedek.
azért volt Szakácsi házdoktor, mert ismételnek.

Dallas 2007.07.05. 16:27:04

Jahh, mert ezt akko pont nem láttam anno..
De miért ismételnek? Előröl kezdék (mert volt már ilyen), vagy?

Angie24 2007.07.05. 16:28:03

Hihetetlen, hogy milyen arcokat szedtek össze, mikor Cruz a börtönben volt. Nagyon hitelesen sikerült ábrázolni a börtön világát, az tuti:-). Csak nem az utcáról rángatták be a sittes női arcokat? Ja és tényleg: Sixx, nem tudod, hogy miért ismételik Házdoktort a 2. évad közepén? Köszi:-)).

Mme du Tancin 2007.07.05. 16:31:52

szerintem se meleg a jópasi... egyszerűen csak azt hitte, h carlos rápörgött.
bosco meg tényleg nagyon kemény gyerek, kár, h ebből mostanában kevés fog látszani.
Viszont! régen azért egy ilyen "megyünk fel a szűk lépcsőn, kurvára ömlik a gáz, öngyi csaj" szituból lett volna egy kis robbanás... nem? és lehetett volna rajta jól elgondolkodni, h milyemmá, h aki öngyilkos akar lenni, mást is veszélyeztet.

Mme du Tancin 2007.07.05. 16:33:01

sztem a ház nem ismétlés volt, csak az adásszerkesztő mostanra tette be.. vagymi.

ErrorFlynn 2007.07.05. 17:10:13

ezen a részen nagyon jól elvoltam, még a tornázást is felfüggsztettem a nagy bámulásban. ahhoz képest, hogy onnan indultunk, hogy yokas egy részen kersztül visítja fejhangon, hogy bosco-bosco.
de Finney miér utálja ilyen látványosan Cruzt? (van neki keresztneve?) csak úgy, élből, vagy van vmi háttere ennek?

Utas Guszti 2007.07.05. 17:13:39

Sziasztok. Az előző részben, a sorozatgyilkososban mi volt az a szám, ami alatt kihallgatták a gennyládát? Csak arra emlékszem, h egy nő énekelte, és baromi jó gitárnyűvés volt benne.

Utas Guszti 2007.07.05. 18:59:48

Megtaláltam azt a számot. Nem is nő énekli. :)
Green Day: Boulevard of Broken Dreams :)

Cold Heart 2007.07.05. 21:23:43

Hát, félek, hogy Boscoról sosem fogod megtudni, miért is olyen faszagyerek, vagy legalább is a zárószezonban biztosan nem.

Egyébként leginkább paraszt volt, de vhol mókás módon. Egyik kedvenc részem pont Bosco és Carlos szociális érzékenységének bemutatására volt kihegyezve.

thenx 2007.07.05. 22:08:03

Loál! Green Day-t hogy lehet nőnek hallani? :D
Más.
Cruz őrmester keresztneve: Maritza. Nyehe, kellően kretén. Én ilyen névvel el se vállaltam volna a szerepet :)
Cruz-ról jut eszembe, asszem régebben hadnagy volt, csak volt 1-2 évaddal ezelőtt a Yokas-os lelövős téma, aztán utána visszabaszták járőrnek és lefokozták őrmesterré. Hej, azok a jó kis bűnelhárítós idők ;)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.07.05. 22:09:36

kurvaég, green day a 6x06-ban volt, úgy. ebben valami nőcske gajdolt.

thenx 2007.07.05. 22:14:58

Music: Shawn Colvin did "I'd Say I'm Sorry Now" from her "Whole New You" cd.

original copy from www.tv.com

Ha minden igaz, akkor ez az a dal. De nem mondom biztosra.

zala 2007.07.06. 00:47:36

Green Day: Boulevard of Broken Dreams :)
tényleg ez volt :]]
süti beállítások módosítása