Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Az elnök emberei 7x20 - Kormánytagok kerestetnek

2007. június 05. 08:30 - sixx

Kérem szépen, annyi elvarratlan szálat hagytak a levegőben az előző epizód végén, hogy joggal várhattunk volna válaszokat, de nem kaptunk - hiábba no, nem Sorkin írta a hetedik évadot, John Wells monnyon le. Josh és Donna romantikázik valahol - ez mennyire életszerű nem? Az jövendőbeli elnök jobbkeze, az az ember, aki mindet tud a belső körök működéséről, nem vesz részt az alelnök és a külügyminiszter kiválasztásában. Eh, mindegy.

Santosné hisztizik, nekem ennyi dolgom lesz jajistenem, ráadásul a gyerekek sem járhatnak iskolába Houstonba, és egyébként is, nem annyira egyszerű egy elnök feleségének az élete. Hát valahol nem tudom sajnálni, de mindegy. A drága magániskolák nem tetszenek a nép egyszerű gyermekéből a Fehér Ház lakójává avanzsált Santosnak és Helennek sem, még jó, tegyük tönkre egy állami iskola hétköznapjait, írassuk oda be a kölyköket, mert más sem hiányzik a fémdetektoros kapuk mellől, mint a Titkosszolgálat kétajtós szekrényre hajazó ügynökei.

Vinnick el akar indulni a négy év múlva esedékes választásokon, amitől Shelia csak azért nem kap röhögőgörcsöt, mert cseppet sem vicces. Sikerül lebeszélni, illetve Santos győzi meg a terv hiábavalóságáról azzal, hogy felajánlja neki: republikánus létére legyen a külügyminiszter, mert nemzetközi kapcsolatait ki kell használni a haza javára, stb. Előtte belengeti az alelnöki pozíciót is, de csak azért, hogy Al Bundy mindenképpen odakerülhessen a székbe. Kissé elhízott Ed O'Neill mióta nem Peggy főz (bruhaha) rá. Ma este már Josh is lesz, de sajnos már csak egy epizód a végéig.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

santinocorleone 2007.06.05. 09:40:24

Köszi sixx! Mi van Al Bundy-val? Elaludtam volna a múltkori végét, vagy előreszaladtál az időben?

estella 2007.06.05. 09:48:21

Nem az életszerűtlen, hogy Josh elment romantikázni Donnával (istenem, hány évig kellett várnunk a beteljesülésre!), mert azért egy idegösszeroppanást még egy ilyen fontos pozíciójú embernél is érdemes megakadályozni. (McGuerry is meghalt udvariatlanul pont a választás napján, neki mégis megbocsátottunk. Csak nem tán azért, mert tényleg?) Az életszerűtlenek maguk a főszereplők, hiszen mindenki az okosság, jóság, tisztesség bajnoka, még a republikánus elnökjelölt is (kivéve az egy Toby-t, de ő is csak idealizmusból árult el államtitkot és, ahogy olvasom, elnöki kegyelmet is fog kapni).
Mégis, úgy érzem, mindennel együtt minden idők lejobb, legnívósabb sorozata volt Az elnök emberei, mert az ember úgy érezte, beleláthat általa abba, hogyan működik a világ legfontosabb országának irányítása, milyen háttéralkuk, politikai sakkjátszmák révén alakulnak ki a döntések, mennyi és milyen szempontot kell figyelembe venni meghozataluknál. Kiválóak a szereplők, szinte senki nem lehet kielemlni közülük, mindenki nagyszerű. Nagyon fogom sajnálni, hogy vége lesz. Ahogy az előbbi, meglehetősen pikírt hangvételű kritika szerzője is.

santinocorleone 2007.06.05. 10:19:18

A spoiler nélkül nyilván nem lett volna teljes a napod... Köszi.

szinkrobi · http://iszdb.hu 2007.06.05. 10:38:55

Sixx!
Ez nem ma este lesz...?
Szerencsére nem olvastam bele.

Sixx, Hiro lettél, és visszautaztál a jövőből? :-)))

santinocorleone 2007.06.05. 10:59:37

Ez egész biztos a múlt heti :) Az előző kommentem pedig estellának ment, még mielőtt sixx barátunk félreértené. :)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.06.05. 11:07:25

mi a spoiler? hogy Baker lesz az alelnök? ne már, ezt már régóta lehetett tudni.
igen pikírt volt, mert az első négy évadot évente egyszer meg-megnézem, a többit pedig elég volt egyszer is, kivéve egy-két epizódot (pl utolsó kettő).

sixx · http://comment.blog.hu 2007.06.05. 11:10:07

eh, olvashattam volna santino, mea culpa.

r_magpie 2007.06.05. 11:56:39

nekem ez a santos valamiért nem tud szimpatikus lenni, akárhogyan is igyekszik

Hoek 2007.06.05. 12:51:06

Bakert, mint Bundyt is Ed O'Neill játsza, most úgy néz ki ő lesz az alelnök. Gondolom, 2 rész alatt már nem lesz nagy bonyodalom ezen a vonalon, szóval ő lesz.
Hihetetlen hogy csak 2 rész van...
süti beállítások módosítása