Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Alias 3x21 - Az üzenet

2007. május 31. 09:29 - sixx

Naszóval. Vaughnt majdnem kinyírta a szőke rohadék, de mégsem; Arvinbácsi csak átvágta a komplett szereplőgárdát a palánkon és mégis geci; meglett Syd húga, aki jócsaj, karatézik és Arvinbácsi lánya; KémFater pedig csetelt az exnejjel, de nem jól sült el a dolog, talán a kiberszex felé kellene elvinni a társalgást. Japánban nyitunk, ahol Arvinbácsi gyanús zöld cuccal nyomja tele a saját lányát, ez majd egy későbbi terápia alapja lesz, már innen látszik. Miközben Nadia csak néz a semmibe, a keze jár, mint a motolla, és ír, ír rendületlenül, Rambaldi szöveget, mit mást, amit a jól ismert jel formájában kell a falra helyezni, majd elolvasni.

A lány érthetően nincs odáig a dologért, apu, ne szúrj már több anyagot belém, hát nem jó ez nekem, de Arvinbácsi a Bibliával példálózik, Ábrahám történetét mindenki ismeri, nesze neked kifogás. Na persze az argentín titkosügynök gyermek nem hagyja annyiban a dolgot, kinyitja a bilincset, és amikor Arvinbácsi az újabb adagot nyomná be neki intravénásan, kajakra mellbe szúrja a fecskendővel. Azt hiszem a "diszfunkcionális család" kifejezés új értelmezést kapott ebben a pillanatban.

Nadia, ahelyett, hogy elmenekülne, szétveri Arvinbácsi drogkészletét, aki cserébe egy sokkolóval kiüti, majd telefonoz egy szimpatikus kopaszemberrel, hogy törjön be egy orosz bunkerbe több anyagért. A kopasz Sarknak dolgozik (micsoda meglepetés), aki rögtön megduplázza az eredetileg sem alacsony, ötmilliós vételárat. A betyárbecsület meg smafu? Vaughn ismét munkában, evilbiccs sehol, szabad a csók! De nem, profik ezek mindketten, de a szexuális feszültség a tévén keresztül is tapintható, Syd orrcimpái remegnek, és párásodik a szeme.

Ha Arvinbácsi azt hitte, hogy a telefonozását nem hallgatja le a CIA akor tévedett, mert de. Irány a Novgorod 21 bunker, ahol Sydék majd nyomkövetőt ragasztanak a zöld cuccra, amit Arvinbácsi annyira akar, és minden jóra fordul. Vaughn kicsit kiakad, hogy nem a nejét keresi az összes kormányszerv, pedig az is fontos lenne, kuss, hamarabb is rájöhettél volna, hogy kígyót melengettél a kebleden, most ne hisztizz, a világmegváltás fontosabb.

Szép hely ez a Novgorod, már régen szerettem volna eljutni egy használaton kívüli orosz bunkerba, úgy meg különösen, hogy minden őrt kinyírtak a környéken. A cucc sehol, vajon miért nem csodálkozom ezen? Sark és a Fogtündér alapos munkát végzett, de nincs minden elveszve, mert egy csomó vinyó hever csak úgy szétszórva, Marshall majd megfejti az adatokat. Hoppá, az egyiken van egy videókkal teli könyvtár, popkorn elő, mozizzunk. Kislányt látunk, Nadia az, mondja Syd, már gyerekkorában is sokat írt, ha telenyomták zöld cuccal. Addig videóznak, hogy megjönnek az oroszok, és na vajon ki vezeti őket? Syd nagynénje. Isabella Rossellini kissé erős orosz akcentussal utasítja a katonákat, hogy húzzanak a vérbe, majd kettőt lelő a biztonság kedvéért. A vér szava ébredt volna fel benne? Kötve hiszem. Kezdődik a maszkabál, Syd és Vaughn is orosz katonának öltözik, és elindulnak kifelé, honnan lett ennyi őr hirtelen?

Nadia és Arvinbácsi továbbra is Japánban, a lány megható történetet mesél az árvaházi éveiről, szomorú muzsika hangja szól a háttérben. Nadia már gyermekként tudta, hogy az apja majd eljön érte, de azt nem, hogy fecskendővel. Hát, van ilyen. Szentpétervár, Vaughn ideges, és telefonon baszogatja Weisst, aki aztán igazán nem tehet arról, hogy egy büdös kurvát vett feleségül. Syd és Keresztanyu családi dolgokról beszélgetnek, minek Arvinnak Nadia, ha már gyerekként leírta az üzenetet? Hát mert elvitték tőlünk, azért. Itt jön a képbe Vaughn apja, mert ő volt, aki elvitte és biztonságba helyezte a gyereket, aha! Az is kiderül, hogy Keresztanyu csak azért lépett be a KGB-be, hogy megtalálja Nadiát, de mi ezen csak nevetünk, a dácsa, a vodka, és a medvevadászat már nem is volt faktor?

Arvinbácsi még Japánban van, ezt onnan tudjuk, hogy a háttérben olyan japános épületek vannak. Sark jő Fogassal, nem a kopaszember, és Arvin kicsit kiborul, mert milyen dolog ez már? Sark kooperációt ígér, mi adjuk a cuccot, te adod a lányt, mindenki boldog lesz tőle, és közösen táncolunk majd a tábortűz körül. Arvinbácsinak prezentálnia kell Nadiát, az élő írógépet, működés közben, mert egyébként nincs alku. Marshall mindeközben kideríti, hogy a folyadékban fehérjeláncok (???) vannak, melyek az agyba kerülve mozgatják az alany karját. Húbazmeg.

Nadia szerepe egyelőre a zöld cucc miatti kínlódásra és a szüntelen írásra korlátozódik, de lesz ez majd jobb is. Sark és Fogas nézik, ahogy vési a sorokat egyre, közben Sydék a lenyúlt orosz videóról próbálják leszedni a Nadiát gyermekkorában vegzáló orvos arcát. Höjj, megvan! Az a kínai fazon, aki a pilotban a fogát akarta kihúzni Sydnek, de nem jött össze neki, és most tolószékben van. Nagyon geciember, és már négy hónapja Arvinbácsival dolgozik. Vaughn továbbra is ideges, és Weisst baszlatja. KémFater leállítja, ne ugrálj kisfiam, nem így kell ezt csinálni. Ad neki egy raktárkulcsot, ahol fegyvert, pénzt, iratokat talál, és mehet Fogas után. Először persze Arvint kell elkapni, ennek érdekében KémFater és Keresztanyu a pénzügyeket vizsgálja, Rossellini így ötven körül is jobb nő, mint az összes a sorozatban (na jó, Sydet meg Vivica Foxot kivéve), és dugni akar KémFaterral. Amikor éppen nem ezzel foglalkoznak, megtalálják Arvinbácsi nyomát, de kell hozzá egy régi ismerős, mégpedig az a biztonsági szakértő, aki már egyszer segített, és azóta sitten van. Így kooperáljon az ember a CIA-vel.

Kuba, tengerpart, rumot hörpölgető helyiek és bikinis Syd, aki a tengerből szalad ki, és kiabál, de csak addig, míg Vaughn le nem lövi a helyieket, és mehetnek a kínai geciorvos után. Syd jól pofánvágja, és elkezdődik a faggatózás, mit rajzolt a kis Nadia? Valami egyenletet, azt, de hogy hol van most Arvin, azt nem tudja. Vaughn Jack Bauer módba vált, és savval fenyeget, elmondod, vagy kapsz, te nyomorult! A válaszokkal elégedetlen, és egyre inkább a sötét oldal karmaiba kerülő Vaughn a tolószékes faszi lábára önt vagy hat liter savat, király.

KémFater a sitten tárgyal a csajjal, mondjál el mindent nekem, mert azt akarom. Kabbe, a múltkor is ez volt, oszt bezártál, nem mondok semmit. KémFater dokumentumot ígér, csak beszéljen már. Fog. Syd lebassza Vaughnt, mit képzelsz te, savval egy nyomorék ellen? Hülye vagy bazmeg? Vaughn pont olyan képet vág, mint Anakin amikor elborult az agya, a nejem kém, a világ a megsemmisülés szélén, haggyá' má' Syd. Marshall és a sittes csaj tárgyalgatnak, szegény kis fickó, a nő úgy tekeri az ujjai köré, ahogy akarja. Megvan Arvinbácsi, de gáz van, mert a csaj csak a helyszínen tudja hatástalanítani a cuccot. Nadia nem nagyon van jól, ez az állandó írás kissé kimerítő, és kezd rászokni a zöld cuccra, ami azt jelenti, hogy emelni kéne az adagot. Sark szerint ez így fájin, mert őt csak az üzenet érdekli, Arvinbácsi viszont ellenzi, mert őt a lánya is. Fogas elővesz még egy üveget, add be neki Arvin, mert rád mosolygok! Á, inkább átválgak benneteket, ahhoz nagyobb kedven van, mondja Arvinbácsi, és két fegyveres ront a szobába, de hiába, mert Sark lelövi őket, Fogas meg leüti Arvint, lehet kezdeni a túladagolást.

Sydék a biztonsági rendszert iktatják ki, Weiss meg frontálisan támad, jó kis eksönjelenetek szépen sorban, yeah. Syd és Vaughn betör Arvin szobájába! És ott van Fogas is! Lövöldözés, kiabálás! Syd Nadiára koncentrál, Darth Vaughn megy Fogas után, belet kitaposni, és tévedésből majdnem lelövi Weisst. Syd elengedi Nadiát, de Arvin meglép két, pont jókor érkező testőrrel, akiket Syd a biztonság kedvéért még megrúgdos egy kicsit. Fogas rpg-vel lövi hites urát, majd Sarkkal együtt menekül. Sikerrel.

Nadia és Syd helikopterre száll, de jó, hogy itt vagy húgom. Otthon Dix lebaszná Darth Vaughnt, mert Fogas után eredt ahelyett, hogy Arvint gyakta volna le, de Syd úgy tesz, mintha semmi nem történt volna. Marshall ugyan a már meglévő szövegből ki tudja silabizálni, hogy miről szól, ha jól hallottam, valami hely koordinátái lesznek. A zárójelenetek sem rosszak, Keresztanyu elmegy dugni KémFaterral, Darth Vaughn pedig kinyitja a raktárajtót, és renegát ügynök üzemmódba vált, mert Fogasnak meg kell halnia. Jövő héten évadzáró.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.31. 09:37:36

Darth Vaughn:)))))
nem akarok évadzárót:((((((
egyébként Isabella és Kémfater tök jók együtt.

Gabba 2007.05.31. 09:46:08

Marshall megint király volt:
-Mennyi idő alatt rakta ezt össze?
-Ebédidőben...

sixx · http://comment.blog.hu 2007.05.31. 09:48:45

gaba: ja, de hozzátette, hogy 45 perce volt rá :)

huligánpalánta 2007.05.31. 09:49:54

sarasvati: egyetértek, én sem akarok évadzárót! Amilyen k...g a retekklub várhatunk megint 1 évet a folytatásra, ha lesz egyáltalán!

Nagyon fog hiányozni a sixx-féle Hogy volt! :((
Mostani kedvenc rész: "Fogas elővesz még egy üveget, add be neki Arvin, mert rád mosolygok!" - hát ezen dőltem! :D
Köszi még1x

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.31. 09:51:59

én holnap megnézem Axn-en.
de akkor is:((((

Bééééci 2007.05.31. 10:01:27

Marshall mindeközben kideríti, hogy a folyadékban fehérjeláncok (???) vannak, melyek az agyba kerülve mozgatják az alany karját. Húbazmeg.

Azé mer Syd felszippantott a maradlékból... nem figyelsz?:D

most ez volt a legjobb szöveg: Fogas elővesz még egy üveget, add be neki Arvin, mert rád mosolygok!:P:P:P:P

NEM AKAROM HOGY VÉGE LEGYEN!!!!!!!!

Bééééci 2007.05.31. 10:02:36

Bákker... nem néztem ki mit írt de tök ugyanaz:D:D:D:D:D:D:D a kedvenc rész is meg hogy ne legyen vége...:D:D

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.31. 10:05:33

szenvedek Bééééci, szenvedek.....
vón meg hülye:)))

Bééééci 2007.05.31. 10:08:48

amúgy meg ha a CIA emberei ilyen amatőr módon tudnának lőni hogy a 10m-re lévő embert nem tudja leszedni úgy basznák ki mint macskát szarni... tom hogy film de akkor is idegesít....:)

santinocorleone 2007.05.31. 10:08:53

Hey sixx! WW hogy volt megint csak jövő hétre várható? :)

sixx · http://comment.blog.hu 2007.05.31. 10:13:43

hétvégére vagy holnapra, de lehet még délutánra.

NocadLee · http://nocadlee.hu 2007.05.31. 10:18:33

Jópofa, hogy a Novgorodi orosz betonbunker egy az egyben az az épület, ami a Lostban Irakban volt Sayid állomáshelye.

Bééééci 2007.05.31. 10:21:09

És zaftra volt kiírva a falára vagy hova... az holnapot jelent ha nem tévedek, bár lehet hogy igen... elég hiányos az orosz tudásom... mi lesz ha nem lesz Alias?? Vmi szájönsz fiksön szarság??? mert akkor pipa leszek...

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.05.31. 10:26:40

Bééééci nem lesz itt semmi, mert jön a nyár és ilyenkor nem adnak normális műsort a tévék:(((((

Bééééci 2007.05.31. 10:29:37

Fizetek az RTL-nek csak folytassák:D dobjuk össze nekik az új évadravalót:D

huligánpalánta 2007.05.31. 10:37:04

Pár szem mogyival megdobhatnánk őket mi Bééééci? :DDDD

Bééééci 2007.05.31. 10:38:52

adok nekik egy zacskóval is csak folytassák:D:D

Gabba 2007.05.31. 10:47:50

"Rossellini így ötven körül is jobb nő, mint az összes a sorozatban (na jó, Sydet meg Vivica Foxot kivéve)"

De mér.... Tiszta Anettka, hát nem? Hát de! Tőle csókot? Brrrr....

Bééééci 2007.05.31. 10:53:23

Sydre azé elhasználnék egy patront... bikinifelsőben nekem meggyőző volt...:D

Gabba 2007.05.31. 12:33:33

Sydet szeressük, na de Anettkát...

huligánpalánta 2007.05.31. 13:14:02

Amúgy ha vkit érdekel a Pro7-en 06.11-én kezdik leadni a 3. évadot hétfőnként 23.10-től. Lehet csiszolgatni a német tudást is! :)

Gabba 2007.05.31. 13:40:54

És a 4. szériát hol lehetne nézni?

Dr. derelye vágó · http://www.freeworldgroup.com/games6/gameindex/castlewars.htm 2007.05.31. 14:01:31

Azért az AXN csak le fogja adni előbb a 4.évadot mit az RTL ott van például a Gyilkos elmék.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.05.31. 14:07:21

megpróbálok jövő hétre valami infót összegereblyézni a negyedik évadról. ha az axn adja, akkor majd szavazás útján döntjük el, hogy legyen-e hogyvót, vagy várjunk az rtlre.

no mail, no problem 2007.05.31. 14:13:39

baszom aprora a sztorilajnerek csucsajat, de a mult heten meg volt a cianak agyhullam lehallgato muhold halozata amivel pikk-pakk meglett a hiccsiker hugica. azt tegnapra lelotte a tarsasag, vagy a milliardnyi tamagocsi pittyegese learnyekolja japant, vagy ez igy most hogy???

ErrorFlynn 2007.05.31. 16:25:00

én aztat nem értem, miér kell valakit spagettipántos nyári nagyestélyibe bújtatni, hogy aztán telíthessék a fehérjegazdag mentolos szájvízzel.
miér?

KékFény6 2007.06.03. 03:31:35

A kubai tengerpartos kiabálós jelenetre mi szükség volt? Syd miért nem lőhette le egyszerűen a két figurát???

nora30 2007.06.03. 07:54:39

Én is remélem, hogy nem kell megint 3(!!) évet várni a következő évadra. Az AXN-nek én is írtam, kíváncsi leszek a válaszra...

sarasvati / sütifej (törölt) 2007.06.03. 09:31:25

nora30

amikor néztem az AXN-en, a végén azt mondták, hogy a szinkron, az RTL megbízásából készült.
ez azt jelentené, hogy a retekklubé a sorozat és ők adták az AXN-nek? mert akkor várhatunk tényleg.
vagy csak nem értek hozzá:))))
süti beállítások módosítása