Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Grace klinika 2x25 - Szív küldi szívnek

2007. május 29. 23:30 - sixx

Hogy szívna le, aki az eredetileg 17 seconds címre hallgató címet képes volt így magyarítani! Mi a hátamért kellett ez? Nincs elég bajunk a sorozattal? Eh, mindegy, örüljünk, hogy nem "Nyolcadik utas a szívdonor" lett. Ez az epizód a finálé első darabja, ami azt jelenti, hogy Shonda Rhimes jól fejbe vágta az írókat a Robin Cook életművel, hozzátett egy csipet izgalmat John Grisham stílben, és kicsavarta a kezükből a Júlia-sorozat lányregényeit. Csak azt tudnám, hogy miért kell ezzel az évad végéig várni? A második szezon első pár része utáni látványos visszaesést a Super Bowl idején vetített bombás dupla feledtette, utána megint jött a depresszió, és a végére ismét három szeznzációs rész - sajna ez jellemző a harmadik évadra is, de esküszöm nem értem az okát.

Ahogy az előző hogyvoltban leírtam, az RTL promókészítő szakkörének lelkes dolgozói kurva jól lelőtték az epizód utolsó percét, a clifhangert, mi mást, mert annyira, de annyira okos kisfiúk és /vagy kislányok, hogy ihaj. Mindegy, nézzük mi történt addig. A főszál Izzie Szíves Embere körül zajlik, akinek szív kell, de izibe, mert szarul van. Nagyon. Hír jő: a Mercy West (gondolom magyarul "Könyörület nyugaton kórház" lett belőle) kórházban van egy, menni kell érte, de azonnal. Burke elhúz, és nem a dugás közben kómába eső Christinát, hanem Alexet viszi magával, aki kezd egyre szimpatikusabb lenni.

A szívről kiderül, hogy nem is egy, hanem kettő, aztán mégiscsak egy, mert az első donor meghal, a testvére (mindketten egy balesetben haltak meg, vs. teherautó) viszont nem, így ott a szív, de van egy kis gáz. Erre a szívre Burke egyetemi riválisa vár, mert az ő paciense 17 másodperccel hamarabb került fel a listára, mint Danny, a Szíves Ember. Burke erre nagy ívben szarik, és ellopná a szívet (ja, én is kiakadtam), de nem jön össze a dolog. Izzie, amikor megtudja, hogy gáz van, és Danny, a Szíves Ember ezt a szervet nemigen kapja meg, TERVET eszkábál, majd ő elvágja a pacienst életben tartó zsinórt, így annak állapota rosszabb lesz, ergó megkaphatja a szívet, de mielőtt meghalna, majd jön Burke, és megmenti. Ja, szőke nős terv, tudom.

Ebbe a szálba csatlakozik bele a másik, amiben egy rakás meglőtt ember érkezik a kórházba, mert egy idegbeteg alkalmazott le akarta lőni a főnökét - aki egy kurva nagy seggfej mellesleg - de nem jött össze neki, viszont mindenki mást a közelben eltalált. Ez így első látásra/hallásra annyira nem érdekes, pedig az lesz, mégpedig akkor, amikor a seggfej főnököt kiengedik a kórházból, de a félmunkát nem végző alkalmazott pisztollyal a kezében várja. Izzie ekkor vágja el azt a bizonyos drótot, amit George kővé dermedve végignéz. Odakint lövés dördül, Danny, a Szíves Ember exitálni látszik, a lelőtt alak pedig nem más, mint Burke. Aki innentől kezdve nem nagyon segíthet Izzie fasziján. Van még két rész, egy időre el lehet engedni a szék karfáját, de jövő héten megint izgulunk egy csomót. Ja igen, a személyes szarakodásról (ki, kivel, miért, miért nem, hányszor) dafke nem írtam.

20 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mikor Sodrócki 2007.05.30. 01:23:04

Na és ki szereti a Mötley Crüe-t ?

Dr. Stein (törölt) 2007.05.30. 06:29:42

Úgy látom, az Indexnél 6-kor kezdődik a reggeli műszak. TótaW, sixx. Ilyenkor megszólal a sziréna, és munkásruhában a gép elé ültök?

sixx · http://comment.blog.hu 2007.05.30. 07:13:17

pontosan. itt ül mellettem Árpi, ő is bólogat, és a csavarkulcsot lóbálja.

Neocon 2007.05.30. 08:08:47

Nagyon jó, hogy a szenvelgésről nem írtál, már tele van a tököm vele. Kár, hogy az teszi ki a sorozat nagy részét.

toi 2007.05.30. 08:29:59

"A főszál Izzie Szíves Embere körül zajlik, akinek szív kell, de izibe, mert szarul van." -zseniális az izizés? direkt vagy véletlen? mindegy.
.
egyébként 30-a van:)

Nadine · http://nadinevilaga.blogspot.com 2007.05.30. 08:38:24

Ez egy húbazmeg rész volt. Ezt mondtam többször, végig az utolsó öt perc alatt.

sixx · http://comment.blog.hu 2007.05.30. 08:44:01

toi: eh, ha én ilyeneket tudatosan követnék el mindig, akkor tóta w kolléga mellett osztanám az eszet, de nem. ez is véletlen volt, de tényleg jól jött ki.

drn 2007.05.30. 10:45:07

Na gyors voltál ma ember :))
A fránya címfordítási agymenésüket én sem vágom, néha totálra elveszik az ember kedvét,hogy megnézzen egy filmet...
És most izgulhatok mi lesz Börk dokival!
Viszont a bélicsaj jól megmondta:)))

Mme du Tancin 2007.05.30. 16:19:02

ja, a béna címadások, én is azt magyarázom fűnek-fának (már aki meghallgat), hogy mi a csöcsér' kell az amúgy jó "Grey's anatomy" címet Grész - maármint Grace - klinikára fordítani??? Hát nincs egy ember ezeknél, aki hajlandó lenne negyedórát gondolkodni, hogy na, most akkor talájjun" ki valamit

silaris (törölt) 2007.05.30. 16:40:40

kapaszkodjatok, meg, én antigrace-es azt mondom: hát ez most tényleg fasza rész volt!

silaris (törölt) 2007.05.30. 16:43:51

de persze a didaktikus írassuk-államiiskolába-a-gyerekeket és csináljunk-szekretriofsztéjtet-az-ellenelnökjelöltből
ww sokkal jobb volt. :D
főleg, hogy nem volt benne josh és donna. ami egyébként elég hiteltelen, hogy ő akkor megy nyaralni arubára (wherever), amikor a kormányalakítás zajlik...

Lucca 2007.05.30. 17:24:18

Izzi igazán megérdemelné h elpakoljon a szives pasija, mi a f*szt gondolt, mikor elvágta a csövet????? Ő az Isten???
Rúgják csak ki, teljesen bekattant.
Addison végre úgy tűnik, h kezd életre kelni, ki meri nyittani a száját a férjével szemben. Csak így tovább !!!
Az meg tök nevetséges h fújnak a csajok a George nőjére a lábdokira. Az a múltkori kézmosós! Tiszta óvoda!

Lucca 2007.05.30. 17:37:03

Jut eszembe, a főcímdal hova tűnt???

Madmoazell 2007.05.30. 22:51:48

Mme du Tancin :)
az eredetiben is Grace Hospital van amúgy, direkt megnéztem, mert már idegesített rendesen. Az, hogy Grey's meg Grace hasonlít, nekünk pech. Mondjuk én is azt hittem két nappal ezelőttig. Az tuti, hogy jobban jártunk ezzel a magyar címmel, mint hogy Grey anatómiája :D

Agent T 2007.05.31. 07:48:18

Off leszek, bocsánat.
Érkezik az elnök emberei hogyvolt?
ha kérdezték már, elnézést.

ON

Llew 2007.05.31. 11:34:35

Ha minden sorozat esetében nem is jobb a Hogy volt, mint maga a rész, de a Grey's-nél mindenképpen. Ezt az évadot asszem még végig szenvedem, de már időnként nagyon kiverik a lányok a biztosítékot. Oké, hogy ez nem egy hiper valósághű sorozat akar lenni, de azért egy pár perc realitás belefért volna ebbe a részbe különösen. Engem nagyon fáraszt ez a folyamatos picsáskodás. Persze Izzie, majd lehazudja az eget, George, meg amilyen pöcs csak nézi a madzag vágást. Burkeék ennyi erővel szkanderban is eldönthetnék kié legyen a szív. A lövöldözös alkalmazott meg igazi mesterlövész lehetett, mert a végén Burke legalább 2-3 méterre volt a főnöktől. Ráadásul nincs egy folyamatosan normális szereplő. Egyedül talán Alex, ő a legjobb fej. House is ilyen lehetett fiatalon, amikor még nem volt akkora koponya, csak ekkora tapló.

Ainult Mina 2009.11.22. 22:41:28

na most néztem meg ezt a részt, de nem bírom a feszkót, ezért gyorsan idejöttem, hogy elolvassam mit láttam. Azon gondolkozom, hogy most még megnézzem a következő három részt is vagy tegyem el magamat is meg a dvd-ket is holnapra.
süti beállítások módosítása