Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Az elnök emberei 7x15 - Végkimerültség

2007. április 18. 00:45 - sixx

5 nappal vagyunk a választás előtt, mindenki készen van idegileg, ez Annabeth esetében nótázásban csúcsosodik, amit szívesen elfelejtenénk. Santosné nagyon feldobott, hiszen így-vagy úgy, de véget ér a bohóckodás öt nap múlva, Donna azt reméli, hogy Josh végre maga alá teperi, Josh pedig csak meg szeretné nyerni a rohadt választást. Santos kimerült, kezd szétesni, mint az AS Roma a Manchester ellen, de Josh  azért Josh, hogy rendbetegye a dolgokat.

A mellékszálunk ezen a héten érdekesebb, mint a főszál, hiszen Toby-ról van szó benne, aki amellett, hogy okosan és dühösen néz maga elé, leszarja, hogy az államügyész az igazságszolgáltatás akádályoztatása címen is be akarja varrni, nem árulja el neki, hogy kitől van a siklóra vonatkozó információ. Az infó Leotól, CJ-től vagy Toby halott bátyjától származik - megértem, hogy nem dumál.

Santos sok kávét iszik, és ideges, kiakad, kiabál, káromkodik (muhaha), mert hatvanan beszélnek hozzá egyszerre, és Bon Jovival hetyeg, ami csak így leírva érdekes, a tévében elég szánalmas, mint ahogyan az is, hogy a Santos-stb nőtagjai úgy néznek a szerencsétlen popzenészre, mint Liptai Claudia Hujbert Ferenc seggére a jégtáncos műsorban.

Helen mond egy rosszat, amikor kérdezik, de Halloweenkor elmegy Santos és a csemeték társaságában csokit és cukorkát gyűjteni, minek hatására az egyik kölök összehányja magát és az ajtót nyitó hölgy küszöbét. Szép az élet. Jövő héten választási epizód, azt majd részletesebben cincáljuk.

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stonedraider · http://1sor.blog.hu/ 2007.04.18. 01:17:58

vinnicket a ww-be. meg még egy kis vinnicket

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2007.04.18. 01:59:16

vitriolos ma tollad sixx!... jóó tényleg nem a legizmosabb rész volt!

vasszűz 2007.04.18. 11:25:37

Ki gyártja azt a kis kagylótelefont, annyiszor mutatták, a végére egészen megtetszett.

silaris (törölt) 2007.04.18. 13:07:24

életem eddigi legszánalmasabb cameóját mutatta be tegnap JBJ.
azé arról még lehetetett volna írni, hogy Jay Leno-ban Robin Hoodként fellépni vs kazah helyzet ha elnök leszek dilemmába került santos.
meg a kérdés a végén se volt rossz :)
süti beállítások módosítása