Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x12 - Tűz és víz

2006. december 02. 06:54 - sixx

Hát igen, ismét egy olyan epizód, aminek semmi, de semmi értelme nem volt, fillernek is csak a legnagyobb jóindulattal lehet nevezni, mert még annak is gyenge. A Charlie flesbekkek eleve hulladákok, de ez a tegnapi esti produkció mindent felülmúlt. Nem is nagyon látom értelmét egy hosszabb összefoglalónak, lássuk mi történt az epizódban, de csak nagyon röviden.

Charlie-nak szar gyermekkora volt, de kapott egy zongorát. Charlie-nak volt egy barom kábszeres tesója, aki eladta fent nevezett zongorát. Charile ettől szarul lett, és pelenkát öltve forgatott reklámfilmet. Charlie a szigeten látomásokkal küszködik, és gyermeket rabol, térdig gázol sós tengervízben és hablatyol össze-vissza mindenféle szarságokról. Charlie-ról Lokk bácsi azt feltételezi, hogy rajta van a hernyón megint, és ezért pofán bassza mindenki legnagyobb megelégedésére. Kler (aki kurva jól néz ki ebben a részben) megkeresztelteti Aaront Ekóval, a drogcsempész álpappal. Ennyi.

komment

Hogy volt: A szökés 1x14 - Nincs kegyelem

2006. november 30. 06:42 - sixx

Vesszőparipánk a szar címadás, miért nem lehetett az eredeti, kettős jelentésű "The rat" címet meghagyni? Sokkal inkább szól az epizódról, mint a magyar verzió, mert azt azért senki nem gondolta, hogy Linc egyszer csak kegyelmet kap, ugye?

Ez a rész mellesleg az eredetileg berendelt 13 után elsőként ment le Amerikában, nagyon várta mindenki, hogy a meglehetősen hosszú szünetet (ha jól emlékszem több, mint 4 hónap) követően hogyan tér vissza a kultstátusz felé menetelő sorozat, de persze nagy lett a pofára esés - ez volt a sorozat (eddigi) leggyengébb epizódja.

Tovább
komment

Hogy volt: Grace Klinika 2x11 - Magányos szívek klubja

2006. november 29. 09:35 - sixx

Az előző rész után vagyunk egy nappal, az ikreket (egyenesen ötöt) világra hozó hölgy természetesen továbbra is a kórházban, de nem jók a hírek, hiszen csak egyikük van jól, a másik négy állapota már korántsem kielégítő. A mama a sorozatokban jól bevált szokás szerint saját magát hibáztatja, így Izzie dolga cseppet sem könnyű, mert miközben a gyerekek és az anya jóléte felett őrködik, az előző részben félrekúró Alexre is idegesnek kell lennie, és nekimennie Meredith-nek, mert beszédbe elegyedett a páriával.

Tovább
komment

Hogy volt: Deadwood 2x04 - Requiem for a Gleet

2006. november 29. 06:14 - sixx

Egy hét technikai szünet után ismét itt, az előző részről röviden: a táborba megérkezik Francis Wolcott, aki nagyon geci, és a későbbiekben durva dolgokat művel majd; EB meg akarja szívatni, de nem jön össze, W pedig elkezdi beszervezni Cy mestert, hogy szolgálja a sorozat gonosz császárát, George Hearst-öt. Bullock kibékül Sollal, Charlie pedig Jane-el, Al bezárkózik a szobájába, amitől kiborul az egész Gem stáb, a doki pedig feldug egy fémcsövet Al farkába, ilyetén remélve a vesekővek eltávolítását. Al kiabál egy kicsit.

A Bullock házban látszólag minden oké, a seriff összeszorított fogakkal igent mond neje csábításának, és házaséletet élnek, persze bajuszos hősünk közben Almára gondol, de ezt minden bizonnyal Martha is tudja. Alma mindeközben egyre idegesebb, és hisztisebb, EB-vel pl. közli, hogy meg akarja venni tőle a szállót, és kirúgja Sophia magántanárnőjét, Miss Isringhausent, aki erre Adams vállán keres vigaszt, csak idő kérdése, hogy az ágyában is megtaláljuk. 

Tovább
komment
süti beállítások módosítása