Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x11 - A vadászat

2006. november 18. 08:52 - sixx

A múlt heti Eko flessbekk után most egy Dzsekk-centrikus rész jön, tudjuk le gyorsan, mert annyira nem fontos: milliomos olasz nagy bajban van, csak Dzsekk segíthet, aki a neje rendbetétele után afféle szentemberként van elkönyvelve gerincbetegek körében, olasz embernek szép lánya van, Dzsekknek vágyai meg bűntudata és egy romokban heverő házassága, bevallja, hogy elcsattant egy csók az olasz macával, de anyu tromfolja, mert ő meg eleve félrekúr. Dzsekk romokban, olaszember meghal műtét közben.

Közben a szigeten: Májkül fegyvert ragad és fia után ered, de előtte még jól bezárja Lokk bácsit meg Dzsekket a fegyverraktárba, nagy büntetés ez mindkét alfahímnek. Katinka és Szójer pont jókor érkezik a bunkerbe, rögvest terv születik: menni kell Májkül után, mert az vesztébe rohan, és egyébként is, itt ha expedícióról van szó, azt vagy Dzsekk vagy Lokk bácsi vezetheti, mit képzel magáról Májkül. Katinkát ezúttal kihagyják a buliból, de nőből van, tehát nem hallgat az emberre, ennek következménye lesz még.

Tovább
Szólj hozzá!

Hogy volt: A szökés 1x12 - Isten keze

2006. november 16. 08:27 - sixx

Eredetileg Kakukktojás volt a címe az epizódnak, most az egyszer a magyar cím sokkal jobb, mindjárt kiderül miért. Annyi minden történt ebben az epizódban, mint majd fog a 14.-18. között, tessék megbecsülni ezt és a soron következőt, mert onnan csak lefelé vezet az út.

Kezdjük az érdektelenebb szálakkal: C-Note Sucre fülét rágja, hogy Májkül csak kihasználja őket, és majd az utolsó pillanatban jól át lesznek verve, de süket fülekre talál, mert a latin amorózó csak a terhes csajával van elfoglalva, illetve a háttérben leselkedő rémmel, azaz Hectorral, a gaz csábítóval, aki el akarja venni a csajt feleségül. LJ anyja temetése lezajlik, ügyvéd úr a korházban, gonosz emberek gonosz dolgokat tesznek összeráncolt szemöldökkel, nagyon halott ez a Veronica-LJ szál szerintem.

Tovább
16 komment

Hogy volt: Deadwood 2x02 - A Lie Agreed Upon II

2006. november 15. 16:24 - sixx

Az előző héten látott verekedés következményekkel jár, Bullock seriffcsillag, kalap és pisztoly nélkül lábadozik, míg Al arca leginkább Nagy Csonttörő Jánoséra hasonlít egy szarabbul sikerült esti hajcihő után, ráadásul a vizeléssel is akadnak gondjai, ami a későbbiekben még visszaüt, nem is akárhogyan.

Az epizód központi témája ezen a héten a hűség, illetve annak értelmezése, a Bullock-Mrs Bullock-Alma Bermuda-háromszögből nemigen van kiút, illetve van, de csak olyan, ami senkinek nem kedvez. Bajszos hősünk közli az özveggyel, hogy vagy meglóg vele együtt, otthagyva mindent a 'csába, vagy maradnak a táborban, de annak két végén, és vége a boldog pásztoróráknak. Persze a kérdésre igazi választ majd csak a jövőben kapunk, és nem feltétlenül olyat, mint amilyet remélünk.

Tovább
Szólj hozzá!

Hogy volt: Grace Klinika 2x09 - Zűrös hálaadás

2006. november 15. 08:25 - sixx

A címből kiderül, hogy az egyik legfontosabb amerikai ünnep, a Hálaadás a központi téma, ennek nálunk nagy hagyományai nincsenek, legyen elég annyi, hogy ilyenkor akkor pulykákat tolnak be a sütőbe, amilyeneket itthon csak a tévében látunk. Ezért kattan meg Izzie is, mert rendes, fasza vacsorát akar, annak minden kellékével, de ezt egyedül lehetetlen kivitelezni, a többiek pedig tesznek a nagy tervre, de vastagon.

Szarban is hagyja mindenki, George például a hegyekbe megy kis családjával pulykát lőni, persze nem alakul minden úgy ahogy kellene, és apu egypár söréttel a seggében végzi, de mire jó egy sebész-gyakornok ivadék? George és apu közel kerülnek egymáshoz, blablabla, nekem nagyon kilóg TR Knight ebből a sorozatból.

Tovább
4 komment

Hogy volt: Topmodell 1x07

2006. november 14. 12:34 - sixx

Unokatestvérünk, a subba adta hírül tegnap reggel, hogy megvan a Topmodell 3 döntőse (hát már hogyne lenne meg, a műsor felvételről megy), ezért izgalommal vegyes borzongással vártuk a legutóbbi epizódót, vajh bekövetkezik-e a jóslat, tényleg nem esik ki az alacsony szőke lány?

Az eheti téma egyrészt a víziszony, másrészt a teljes, totális stupiditás, amiben Titanilla és Réka akár világbajnokságon is indulhatna, íme egy nóta, amit a stégen ücsörögve üvöltöttek bele a nagyvilágba: "Zsuzsi, Zsuzsi, mutasd a pinád, van-e benne tetű, baszom az anyád." Tudom, hogy modellben ritka a Nobel-díjas, de ebben az epizódban a lányok igazán kitettek magukért, káromkodás, értetlenkedés, műbalhé, sikoltozós hónaljszőrtelenítés mellett bokszolniuk kellett - ennyi tápos tyúkot egy rakáson még nem láttam.

Tovább
13 komment
süti beállítások módosítása