Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Lost 2x10 - A 23. zsoltár

2006. november 11. 08:38 - sixx

Ideje volt, hogy a közönségkedvenc hallgatag feketeember is kapjon egy flesbekket, hát tegnap este kiderült, hogy nem volt ő mindig pap (most sem az), hanem egy kurva nagy gazember. Jó, jelek voltak eddig is, a túlparton egy nagy kővel verte szét vagy két ember fejét ugye, és úgy első blikkre sem nagyon hasonlít a dorogi plébánoshoz. Drogot csempészett szakrális szoborparkban, rozzant repülő fedélzetén, és az öccse halálát okozta, jó nagy geci volt, na. Persze ideológiát talált hozzá (ne a niégriai gyerekek használják a hernyót), de ki nem szarja le, mások szúrhatják magukat napestig?

A visszaemlékezés nagyon életszerű, szinte érezzük a párás nigériai meleget a bőrünkön, tapasztalatból mondom, ilyen arra a vidék, nem szebb, nem csúnyább. Eko és Yemi testvérek, Eko kinyír valakit Yemit mentendő és elindul a lejtőn a fonotthajú gengszer imidzs és a kissé buzis fülönfüggők irányába, Yemi pap lesz, majd besúgó, mert ráhívja a sereget az akkor már (ál)papi gallérban flangáló tesóra. Eko zseniális ötlete ugyanis, hogy a Csárlsz barátunk által halomba rakott Mária szobrokban csempésszen herkát valahová, csak persze jön az említett sereg, meg egy lövöldözés, Yemi a gépen végzi lőtt sebbel, Eko a kifutón új munkahellyel.

Tovább
komment

Hogy volt: A szökés 1x11 - Ki lesz a hunyó?

2006. november 09. 10:27 - sixx

Ismét jobban jártunk volna az angol címmel (And Then There Were 7), mert kiderül belőle, hogy a rész végére a Májkül úttörőcsapat egy fővel bővül, innen a hetes szám a címben.

Az epizód romantikus szála Májkül a postán vett asszonykájának beszerzett gyémántgyűrűvel kezdődik, gyengéd flörtöléssel folytatódik Sáradoktor és az állami tulajdont továbbra is rongáló tetovált rab között, majd a látogatóba érkező feleség miatt kissé kiboruló doktornővel zárul, beteljesülés gondolom majd valamikor a hatodik szezonban.

Tovább
komment

Hogy volt: Deadwood 2x01 - A Lie Agreed Upon I

2006. november 08. 10:09 - sixx

A magyar HBO oldalon csak a produkciós számmal (13) jelzik az epizódot, címet nem adtak neki, ezért maradt az angol cím, nem mert anglomán vagyok. Még valami: eredeti nyelven néztem a részt, így fogalmam sincs, hogy mit hogyan magyarítottak a kollégák.

Seth Bullock rezidens seriff és a tábor kollektív lelkiismerete nem bír vágyival, a rendező remegő orrcimpákat és bajuszt mutat közeliben, utalva ezzel is a felhorgadó nemi vágyra, így nem csoda, hogy nekiesik a néhai Mr. Garret özvegyének. A zajokat Farnum szállodaigazgató, és a "hallban" tanuló Sophia is észreveszi, aki mellesleg egy új dajkával flangál mostanában, Miss Isringhausennek hívják, és valami nem stimmel vele.

Tovább
komment

Hogy volt: Grace Klinika 2x08 - Rettenet

2006. november 08. 08:52 - sixx

A "Rettenet" nem az epizód minősítése, hanem az angol Let it Be epizódcím magyar verziója, csókoltatom a fordítót innen is. Lássuk mi is történt a betegekkel ritkábban, magánéletükkel annál inkább foglalkozó orvosok/medikusok/rezidensek életében ezen a héten!

Shep és b. neje továbbra is jó pofát vágnak a dolgokhoz, megjelenik azonban egy házaspár (nagyon jó barátaik, stb.), mert baj van, és ilyenkor értelemszerűen a másik partig kell rohanni, kórház nincs, csak errefelé. A rohanás oka a baráti házaspár női felének aggodalma a nemrég elhunyt édesanya rákos megbetegedése miatt, örökletes a dolog, később gáz lehet, inkább most tessék kivenni és levágni amit kell, hátha. Shepné persze a nővel ért egyet, míg Shep a férjjel, a vége persze műtét, és a vonakodó férj is megjelenik a műtőben, sírva picsogunk, érzelmes futamokat húz a vonósszekció.

Tovább
komment

Hogy volt: Topmodell 1x06

2006. november 07. 12:32 - sixx

Az oldalt látható kép beszúrásával ugyanazt érjük el, mint amit a műsor kiagyalói annak felépítésével: Judit láttán mindenki azt hiszi, hogy a békaszájú értelmiségit szavazta ki a szakértő zsűri tegnap este, pedig nem is, hiába erre hegyezték ki a tegnapi részt az első perctől kezdve.

Az eheti epizód témája az intelligencia, a bizalom, és a nemi vágyak voltak, ennek megfelelően kaptunk egy kissé üldözési mániában szereplő Juditot, aki meg volt arról győződve, hogy őt senki nem szereti; egy szintén a kiborulás szélén álló, meglepően kék szemű Annát, aki úgy hallotta, hogy nagyseggű vén kurvának titulálták, és egy saturészeg Valentinát, aki a jutalombulin két faszit is szeretett volna magáévá tenni, de vagy nem jött össze neki a dolog, vagy csak nem láttuk.

A fotózáson Szipál Márton kezébe kerültek a csajok, a Lugosi Béla és egy UTE szurkoló szerelemgyerekének tűnő bácsika a zsűri véleménye alapján nem igazán fogta meg a lányok lényegét, "prádákt fotózás volt ez", mint megtudtuk. Az Anna féle vádak Kata (aki állítólag az ominózus dolgokat mondta) esetében azt eredményezték, hogy szétfolyt sminkkel követelt fotózást magának, hála istennek nem volt kamera senkinél, csak víz és cigi.

Tovább
komment

Új rovat indul: Hogy volt

2006. november 07. 12:30 - sixx

Annyi a sorozat, valóságsó, tehetségkutató meg hasonlók a magyar tévékben mostanság, mint ahány ellenzéki képviselő rajzik a Parlament folyosóin egy miniszterelnöki beszéd alatt, ki tudja őket követni? Mi önkényesen kiválasztottunk néhányat, megfogadtuk, hogy megnézzük még akkor is ha szar, és másnap összefoglaljuk a nyájas olvasótábornak, hogy ne kelljen ilyen célra használni az egyre fogyó agysejteket. Ez lesz a "Hogy volt", olvassák szeretettel.

Mielőtt még valaki megkommentezné, hogy nyúltuk a dolgot, szólunk előre, hogy igen, más tévés blogokon/oldalakon is lehet ilyet látni, nehéz ebben a műfajban elsőnek lenni.

Címkék: tv sorozat hogy volt
komment
süti beállítások módosítása