Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hogy volt: Topmodell 1x07

2006. november 14. 12:34 - sixx

Unokatestvérünk, a subba adta hírül tegnap reggel, hogy megvan a Topmodell 3 döntőse (hát már hogyne lenne meg, a műsor felvételről megy), ezért izgalommal vegyes borzongással vártuk a legutóbbi epizódót, vajh bekövetkezik-e a jóslat, tényleg nem esik ki az alacsony szőke lány?

Az eheti téma egyrészt a víziszony, másrészt a teljes, totális stupiditás, amiben Titanilla és Réka akár világbajnokságon is indulhatna, íme egy nóta, amit a stégen ücsörögve üvöltöttek bele a nagyvilágba: "Zsuzsi, Zsuzsi, mutasd a pinád, van-e benne tetű, baszom az anyád." Tudom, hogy modellben ritka a Nobel-díjas, de ebben az epizódban a lányok igazán kitettek magukért, káromkodás, értetlenkedés, műbalhé, sikoltozós hónaljszőrtelenítés mellett bokszolniuk kellett - ennyi tápos tyúkot egy rakáson még nem láttam.

A fotózásra egy hajón került sor, se jobb, se rosszabb nem volt, mint az eddigiek, volt akinek feküdt a dolog, volt aki nagyon szarul érezte magát, a pálmát mégis Titanilla vitte el az "ez a fotós sem az idén barnult" megjegyzésével, gratulálunk.

A lányok közül Kata volt az epizód negatív hőse, betegeskedett, ami rányomta a bélyegét az egész napjára, és így nem is csoda, hogy őt zavarták haza, pedig ha rajtam áll, akkor az egyetlen arckifejezéssel bíró, és fődbuta Réka kerül ki a műsorból, melynek csúcspontja mindenképpen az volt, amikor a Budesliga frizurás stylist vagy ki azt bírta kérni tőle, hogy vágjon kétségbeesett arcot - erre úgy nézett, mint akinek most adtak a szájába egy nagy faszt, ezzel beteljesítve a magyar nőideál minden kellékét: szőke, buta, és láthatóan szereti a faszt. (Ja, a képeket a Velvetről loptuk, köszi!)

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na 2006.11.14. 13:23:36

szánalmas, ahogy viselkednek. a zsuzsis mondóka után kapásból elkapcsoltam

emdé_old · http://emtv.blog.hu 2006.11.14. 13:52:48

Bejön valakinek egyáltalán a magyar Topmdell? Szerintem egy újabb szánalmas Árpa-produkció csak azért, hogy csajokat dugasson meg.

one nation under-dog 2006.11.14. 13:55:16

"úgy nézett, mint akinek most adtak a szájába egy nagy faszt"

Nyugi, ami késik nem múlik. Sztem sor kerül még arra is ;)
Egy ilyen topmodell dropout-nak úgysincs sok más sansza a por-nón kívül, hogy nagy lét szakítson. A lé meg ugye mindig kell....

zounuk 2006.11.14. 14:07:05

Bocsánat, a nóta pontosan így szól:
Zsuzska, Zsuzska, mutasd a pinád,
Van-e benned lapostetű sej az anyád!

2006.11.14. 14:09:30

mennyivel sokkal jobb így!

sixx · http://comment.blog.hu 2006.11.14. 14:23:50

az lehet, a lyányok éltek a költői szabadsággal.

kicsiÉn 2006.11.14. 14:44:19

Jaja, eredetiben lapostetű, másképp nem jön ki a szótagszám. :) Amúgy szerényen jelzem, hogy egy darabot sem láttam belőle, ezért nem is illetem kritikával. De gondolom Árpa Attila neve garancia az igénytelen, szemétre.

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2006.11.15. 02:34:57

Most komolyan, ti még tudjátok követni, ki kicsoda? melyik az a Réka? Milyen Kata?
Fődbuta, ez tetszik...Blah.
Titanicla: kapanyél a szájban, kombájnkulcs a zsebben, térdig a kukoricában, ostorral kapcsolja be a tévét, és így tovább a többi ilyen klisé...

jamesz 2006.11.15. 08:14:55

A Tí Banks féle változattal összehasonlítva, nyihinyaha.
Ott a sok csajee, legalább megértette, hogy trilliárdokat kereshet majd, ha most shádáfákápp, és csinálj meg mindet. Itt meg nyígnak, csak akkor nem ha bulííííí.
A Pamele Anderson fake-t meg azért rakták be, hogy hátha hímek is nézik majd a műsort. (nézik, e.g. me, de nem miatta...ill. most már nem is....de a USA változat profizmusa lenyűgözött). Mondjuk felszínességben ezek a magyarok már lassan ott vannak, de munkalázban sokat kell még tanulni.

Oszt' ki nyerte he?
Mondd már meg köztünk marad.

BakterHouse 2006.11.16. 22:42:18

Érdekel az vkit is az érintetten és családján kívül?

mókus 2006.11.16. 22:49:47

jamesz: valaki belinkelt egyszer ide egy herczeg zoltán weboldalt és ő ott azt írta, tudja ki a győztes. Írj neki mailt, hátha..

lima 2006.11.21. 14:51:28

sztem rékának és titanillának olyan a feje, mintha felfúvodtak volna, mint az alkeszoknak. k-ra nem topmodell fejek, akkor inkább valentina, ő kinézett valahogy a fotókon, ellenben az alkeszaarcúakkal. gáz.

lima 2006.11.21. 14:52:12

titanilla tényleg butus de jó fej, sztem azért tartják benn hogy legalább történjen valami... angél a legjobb csaj de annyira buta hogy ezt sem veszi észre:)
süti beállítások módosítása